Skip to Content

Sinustako Suomen Lentopalloliiton uusi toimitusjohtaja?

Suomen Lentopalloliitto vastaa lentopallon, beach volleyn, snow volleyn ja istumalentopallon toiminnasta ja kehittämisestä Suomessa. Liitossa on 320 jäsenyhteisöä, jotka kaikki tekevät sisukkaasti ja periksiantamattomasti monipuolista ja laadukasta työtä yhteisen lentopalloperheen hyväksi.

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin urheilun parissa, haemme liiton uudistuvan strategian toteuttajaksi intohimoista urheilun ja erityisesti lentopalloilun edistäjää

TOIMITUSJOHTAJAKSI

toistaiseksi voimassa olevaan kokopäiväiseen työsuhteeseen.

Toimitusjohtaja työskentelee dynaamisessa kotimaisessa ja kansainvälisessä lentopalloyhteisössä, jonka juuret ovat syvällä suomalaisen lentopalloilun kasvattajaseuroissa. Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu mm.:

  • uuden strategian toteuttamisen edistäminen
  • liiton toiminnan johtaminen, suunnittelu, seuranta ja kehittäminen
  • aktiivinen yhteydenpito ja yhteistyö jäsenseurojen kanssa
  • myynnin ja markkinoinnin sekä varainhankinnan ja sponsoroinnin johtaminen
  • sidosryhmäyhteistyö sekä kansainvälinen yhteistyö
  • lajin suosion kaikkinainen lisääminen

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vahva kokemus urheilu(liike)toiminnasta, tehtävään soveltuva tutkinto, vahva ymmärrys jäsenseurojen toiminnasta ja niiden tukemisesta sekä palveluhenkinen ja kehittävä työskentelyote.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää vahvaa näyttöä tuloksellisesta toiminnasta, myynnin ja markkinoinnin osaamisesta sekä suurta intohimoa ja uskoa lentopallon tulevaisuuteen. Oma-aloitteisuutta, päätöksentekokykyä, jämäkkää järjestelmällisyyttä ja kykyä innostaa ihmisiä. Tehtävään valittavalla tulee olla hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot jäsenseurojen sekä muiden tärkeiden sidosryhmien ihmisten kanssa.

Tarjoamme innostavan ja merkityksellisen työn uudistuvassa toimintaympäristössä osana yhteisöllistä, vastuullista ja aikaansaavaa lentopalloperhettä ja liiton 15 hengen työyhteisöä.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.8.2022. Työ edellyttää valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Liiton toimipisteet sijaitsevat osoitteessa Valimotie 10, 00380 Helsinki sekä Opistotie 1, 63100 Kuortane.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta viimeistään 11.5.2022

Tiedusteluihin vastaa liiton hallituksen puheenjohtaja Lauri Inna pe 29.4.klo 14-16 ja ma 2.5. klo 12-14, puhelinnumero 040 7644711

Muina aikoina lisätietoa antaa Eezy Personnelin Senior Executive Seach Consultant Miikka Uurto 050 527 1868. Huomioithan, että rekrytointiin liittyvät haastattelut tullaan järjestämään nopealla aikataululla.

Tietoa työnantajasta

Lentopalloliiton tarkoitus on luoda järjestölliset toimintaedellytykset jäsenyhteisöilleen, tarjota niiden välityksellä lentopalloilun, beach volleyn, snow volleyn ja istumalentopallon liikuntapalveluja mahdollisimman monelle Suomessa asuvalle lajin kaikilla tasoilla ja toimia jäsenyhteisöjensä yhdyssiteenä. Lisäksi liitto edistää ja valvoo lajien kehitystä maassamme.

Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan ja urheilun eettiset arvot ja reilun pelin periaatteet. Liitto edistää yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Syrjintää ja häirintää ei hyväksytä.

Lentopalloperheessä toimivat ihmiset, joiden sydän sykkii lentopallolle! Korkealta ja kovaa!

Back to top