Skip to Content

Biitsipassi

Aikuisten ja nuorten (U18-, U16- ja U14 -sarjat) virallisissa turnauksissa tulee biitsipassi olla suoritettuna ennen turnausta. Virallisia turnauksia ovat Aikuisten ja Juniorien SM-kiertueen osakilpailut ja finaalit sekä JNBT-kiertueen turnaukset. Masters SM-kisat voi pelata myös kauden aikana hankitulla Kunto- tai Kilpapassilla.

Biitsipassi ovat verkko-ostossa syntymävuoteen sidottu, joten 2006 tai myöhemmin syntynyt pelaaja voi pelata 30 euron biitsipassilla myös aikuisten SM-kiertuetta.

Biitsipassit hankitaan Suomisport -palvelun kautta.

Kesän 2024 biitsipassi vaihtoehdot ovat seuraavat:

  • Biitsipassi PRO: 60,00 €
  • Biitsipassi KILPA: 50,00€
  • Biitsipassi HARRASTE: 40,00€ 
  • Biitsin kertapassi aikuiset: 18,00 €

Kertapassit ovat voimassa 7 vrk valittuna ajankohtana. Kertapassin voi hankkia vain kerran kauden aikana.

Huom! Lisenssien verkko-ostossa pelaaja valitsee aina ensisijaisesti oman biitsiseuran tai sisälentisseuran, mutta jos pelaajalla ei ole omaa seuraa, hän valitsee ’biitsipassi-seuran’.

Biitsipassi tulee hankkia ennen turnaukseen ilmoittautumista. Ilmoittautuminen turnaukseen välittömästi biitsipassin maksamisen jälkeen, ei onnistu. Biitsipassin maksutietojen siirtyminen tulospalvelujärjestelmään kestää muutamia tunteja. 

Biitsipassi Pro
PRO-passi oikeuttaa pelaamiseen beach volleyn SM-kiertueella ja JNBT-kiertueella (ent. avoin kiertue)
Lisenssi/pelipassi ei vaadi vakuutusta
60 €


Biitsipassi Kilpa
Kilpa-passi oikeuttaa pelaamiseen JNBT-kiertueella (ent. avoin kiertue) ja JNCT-kiertueella (Jyrki Nurminen Challenger). Passi on mahdollista korottaa Pro-passiksi.
Lisenssi/pelipassi ei vaadi vakuutusta
50 €


Biitsipassi Harraste
Harraste-passi oikeuttaa pelaamiseen Jyrki Nurminen Challenger-kiertueella. Passi on mahdollista korottaa Kilpa tai Pro-passiksi.
Lisenssi/pelipassi ei vaadi vakuutusta
40 €


Kertapassi, aikuiset (7 vrk)
Kertapassi on voimassa 7 vuorokautta. Passi oikeuttaa pelaamaan kaikissa Lentopalloliiton alaisissa turnauksissa (SM-kiertue, JNBT, JNCT). Kertapassia voi käyttää vain yhden kerran kauden aikana.
Lisenssi/pelipassi ei vaadi vakuutusta
18 €
Vapaat 7 päivää


Back to top