Skip to Content

Pohjola Vakuutus turvaa lentopallon Veljesten matkaa kohti Euroopan huippua

Pohjola Vakuutus vastaa jatkossa Suomen Lentopalloliiton urheiluvakuutuksista.

Pohjola Vakuutus turvaa myös lentopallon miesten maajoukkueen matkaa Euroopan huipulle Veljesten uutena pääkumppanina. Yhteistyössä innostetaan myös junioriseuroja ja lasten ja nuorten peli-iloa Power Cup -tapahtumaan solmitun yhteistyökumppanuuden myötä seuraavat kolme vuotta.

– Innostavaa ja inspiroivaa aloittaa uusi yhteistyö Pohjola Vakuutuksen kanssa. Meitä rauhoittaa, että Sporttiturvan myötä lentopallon harrastajille ja toimijoille on tarjolla laadukkaat ja luotettavat vakuutustuotteet. Pohjola Vakuutuksen asiantuntemus ja kokemus urheiluvakuuttamisessa ovat aivan omaa luokkaansa. Yhteistyökumppanuus on merkittävä ja turvaa Veljesten matkaa kohti Euroopan huippua. Upea yhteistyö tulee näkymään tulevina vuosina myös vahvasti maailman suurimman lentopallon lasten ja nuorten tapahtumassa – Power Cupissa, iloitsee Lentopalloliiton yhteistyökumppanuuksista vastaava johtaja, Riia Martinoja

Pohjola Vakuutuksen urheilupäällikkö Ari Koskelle lentopallo on lajina tuttu ja mieluisa kumppani.

– Lentopallo on kansainvälisesti valtavan iso laji. Se on tasa-arvoinen ja sen juuret ovat syvällä suomalaisissa kasvattajaseuroissa. Pienten ja isojen paikkakuntien arvokas ruohonjuuritason työ näkyy tälläkin hetkellä Veljesten joukkueen kantavissa voimissa ja lukuisten ulkomailla pelaavien naisten ja miesten ammattilaisuudessa. Veljesten lisäksi haluamme tukea tämän lajin junioritoiminnan näyteikkunaa Power Cupia – kaiken pohja rakennetaan nimenomaan junioritoimintaseuroissa. Lentopallon arvomaailma sopii hyvin Pohjola Vakuutuksen arvoihin, jotka ovat ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

Veljekset aloittavat kautensa fanien antama kipinä rinnassaan

Veljesten kausi starttaa jo lauantaina 28.5. Hopeisen Liigan ottelulla Akaan uudella areenalla.

Pohjola Vakuutus näkyy Veljesten uudessa maajoukkuepaidassa pääyhteistyökumppanina.

Maajoukkuepaitojen Suomen lipun ristikuvio on toteutettu lukuisista yksittäisistä kipinätähtikuvioista. Kipinät symboloivat jokaista lentopallon fania. Veljekset haluavat näin kunnioittaa fanien sytyttämää liekkiä ja kiittää valtavasta tuesta viime vuoden EM-kotikisoista lähtien. Yhdessä kipinä kasvoi liekiksi ja nyt liekki palaa upeasti jokaisen maajoukkuepelaajan rinnassa. Jokainen fani on omana kipinänä Veljesten mukana aivan jokaisessa tähtihetkessä.  

Suomi – Unkari Akaa Areenassa Lauantaina 28.5. – klo 18.30. Ovet aukeavat klo 17:00. Liput myynnissä ovella, sekä ennakkoon https://www.lippu.fi/hopeinen-liiga/ 

Suora lähetys YLE TV2 – klo 18:25. 

Lisätietoja:

Suomen Lentopalloliitto, Riia Martinoja, 040-555 1597
Pohjola Vakuutus, Ari Koski, 050-590 9581

Back to top