Skip to Content
Tiedotteet

Olli-Pekka Karjalainen jättää Lentopalloliiton toimitusjohtajan tehtävät

Olli-Pekka Karjalainen jättää Lentopalloliiton toimitusjohtajan tehtävät kesäkuun lopussa. Syyskuussa 2020 toimitusjohtajan tehtävään nimetty Karjalainen palaa Kuortaneelle, nyt Urheiluopistosäätiön kehitysjohtajaksi.

– Pidän kunnia-asiana, että en jätä Lentopalloliittoa millään muotoa pulaan. Erityisesti strategiaprosessin loppuun saattaminen on suomalaisen lentopallon tulevaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeä hanke, ja olen hyvin sitoutunut viemään tämän maaliin yhdessä henkilöstön ja hallituksen kanssa. 

Karjalainen on Lentopalloliitolle kiitollinen mahdollisuudesta, joka vajaat kaksi vuotta sitten hänelle avautui.

– On ollut myös hienoa tehdä töitä ja nähdä se pyyteetön työ, mitä ihmiset ovat valmiita tekemään tämän upean lajin eteen. Pidän kertakaikkisena etuoikeutena saadessani tehdä töitä näin sitoutuneen porukan kanssa. 

– Henkilökohtaisesti koen jättäneeni kentälle kaiken, mitä minulla oli tässä ajassa annettavanani. Pakko on myös todeta, että olosuhteet ovat olleet todella poikkeukselliset.

Lentopalloliiton puheenjohtaja Lauri Inna kiittää uusiin haasteisiin tähtäävää Karjalaista ajasta lajin hyväksi.

– Vaikka on harmittavaa menettää hänen työpanoksensa lajiliitossa onnittelemme häntä luonnollisesti uudesta hienosta tehtävästä urheilun ja liikunnan parissa. Uskon myös että yhteistyömme jatkuu vahvana tulevaisuudessa.

– OP tuli Lentopalloliiton toimitusjohtajan tehtävään haastavana aikana koronaviruspandemian keskellä, ja siitä huolimatta hän on pystynyt hoitamaan myös liiton taloutta ja hallintoa vastuullisesti ja tuloksekkaasti. Liiton uusi strategiatyö, jossa kumppaneilla ja seuroilla on keskeinen rooli, on myös käynnistynyt hienosti ja edessä oleva vastuiden siirto uudelle valittavalle toimitusjohtajalle on sovittu hoidettavan yhdessä Olli-Pekan kanssa ilman mitään hätäilyä, kiittelee Lentopalloliiton puheenjohtaja Lauri Inna.

Kotiseudulleen nyt tiiviimmin palaava Karjalainen toivottaa lentopalloväelle mitä parhainta jatkoa.

– Toivon todellakin kaikkea hyvää ja uskon itse olevani tavalla tai toisella lajin kanssa jatkossakin tekemisissä.

Back to top