Skip to Content

Ehdollepanotoimikunta esittää Lauri Innaa uudeksi Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton liittovaltuuston nimeämä ehdollepanotoimikunta esittää Lauri Innaa Lentopalloliiton puheenjohtajaksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi. Puheenjohtajan valitsee 27.11. Tampereella kokoontuva liittokokous. Inna on työskennellyt kesäkuusta 2020 lähtien Keskon Lounais-Suomen aluejohtajana. Aiemmin hän on toiminut kaupungin- tai kunnanjohtajana Hattulassa, Punkalaitumella ja Salossa sekä Teollisuuden Voiman viestintäpäällikkönä,  Puolustusvoimissa sidosryhmä- ja viestintätehtävissä ja Turun Sanomien toimittajana. Inna on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Aiempien ja nykyisten työ- ja luottamustehtävien vuoksi Inna on rutinoitunut hallitustyössä ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Urheilun harrastajana Lauri Inna on monipuolinen ja osallistuu mielellään kaikkeen liikuntaan lajista riippumatta. Nuorena eniten  jalkapalloa, jääkiekkoa, salibandyä ja hiihtoa harrastanut Inna voitti erävaelluksen nuorten SM-pronssin sekä SM-kullan lukioiässä. Lukiosta suoraan armeijaan siirtynyt Inna oli aktiivinen osallistuja lukuisissa sotilasurheilutapahtumissa ulkomailla voittaen mm. Dancon-marssin Afganistanissa vuonna 2002. Nykyisin vuosittaiseen liikuntakalenteriin kuuluu muutama maraton, Jukolan Viestin ankkuriosuus sekä useat ”höntsä-henkiset” palloilupelit aina padelista lentopalloon.

Punkalaitumen kuntajohtajavuosina Inna toimi niin Laitumen Pallo ry:n aktiivina sekä nuorten jalkapallovalmentajana. Samaan aikaan tukitehtäviä oli niin salibandyn kuin hiihdon parissa Punkalaitumen kunnossa. Lentopallojunioreita Inna valmensi VaLePassa Punkalaitumen ja Hattulan vuosina, kun työtehtävät vielä sen mahdollistivat.

Hattulan kuntajohtajan tehtävän yhteydessä Inna toimi mm. HPK:n naisten lentopallon hallituksessa. Power Cupit ovat Innalle tuttuja paitsi junioripoikajoukkueiden valmentajana, myös järjestäjän roolissa. Viimeisintä Power Cupia Salossa Inna myös osaltaan mahdollistamassa ennen Korona-pandemiaa. Myös miesten maajoukkueen  leirityksiä järjestettiin Salossa Innan toimiessa kaupunginjohtajana.

Vuonna 1978 syntynyt Inna on syntyisin Vammalasta.

Puheenjohtaja valitaan liittokokouksessa, joka pidetään Tampereen Varalan. urheiluopistolla 27.11. kello 15 alkaen. Valinnan tekevät paikalla olevat, valtakirjalla jotakin liiton jäsenseuraa edustavat henkilöt.

Back to top