Skip to Content

Veljesten valmennus vahvistuu tulevaksi kesäksi – Kurttila jatkaa Banksin oikeana kätenä

Miesten lentopallomaajoukkueen, Veljesten, tulevan kesän ohjelmaan kuuluu Euroopan Hopeinen liiga sekä EM-karsinnat. Päävalmentajana jatkava Joel Banks saa kesän aikana vahvistusta valmennusryhmäänsä jo tutun aisaparinsa, kakkosvalmentaja Sami Kurttilan lisäksi. Kurttila jatkaa englantilaisen kanssa innolla.

-On iso kunnia saada jatkaa maajoukkueessa. Odotan innolla jälleen, että toukokuussa pääsemme aloittamaan. Edessä on tiukka kesä, mutta työskentely tässä porukassa on erittäin motivoivaa, pelaajien kanssa keskustelut jo päävalmentajan kanssa noin kuukausi sitten aloittanut Kurttila toteaa.

Kaksikon apuna apuvalmentajien roolissa nähdään kesän aikana kolme liigavalmentajaa, jotka osallistuvat joukkueen leiritoimintaan.

Karelian Hurmoksen Matti Alatalo, VaLePa Sastamalan Janne Kangaskokko sekä Vantaa Ducksin Juho Rajala ovat nämä kolme uudenlaiseen ohjelmaan valituksi tullutta ja osallistuvaa valmentajaa.

-Tämä on hieno tapa lisätä liigavalmentajien ja maajoukkueen välistä yhteistyötä, sekä lisätä yhteisymmärrystä ja tietämystä puoli sekä toisin, päävalmentaja Joel Banks näkee.

Kurttila itsekin kokeneena liigavalmentajana näkee asiassa paljon hyvää.

-Hieno juttu, että saamme mukaan Mestaruusliigan valmentajia, jotka haluavat olla tiiviimmin maajoukkuetoiminnassa mukana. Olemme aina maajoukkueessa harjoitelleet avoimin ovin ja seuravalmentajille heidän pelaajistaan raportoiden. Nyt kun saamme heitä päivittäiseen toimintaan mukaan, on tämä askel parempaan suuntaan.

Miesten Euroopan Hopeinen liiga pelataan 28.5.-8.6. (lopputurnaus 18.-19.6.) ja EM-karsinnat 3.-21.8..

Back to top