Skip to Content

U19 tytöt viimeistelivät EM-jatkokarsintoihin Paidessa

Tyttöjen U19 EM-jatkokarsintoihin Montenegerossa kuun vaihteessa valmistautuva lentopallomaajoukkue pelasi tiistaina ja keskiviikkona leirinsä yhteydessä Viron Paidessa kaksi harjoitusottelua myös jatkokarsintoihin valmistautuvaa emäntämaata vastaan. Suomi voitti ottelut 3-2 ja 5-0.

Päävalmentaja Nikolas Buser:

  • Kaksi mielenkiintoista päivää ja paljon kehitystä taas joukkueessa. Nämä olivat ensimmäiset pelit juuri tällä joukkueella. Slovenian huhtikuiseen karsintaturnaukseen nähden meillä on viisi pelaajamuutosta joukkueessa. Joten tätä tarvittiin systeemin sisäistämiseksi.
  • Tiistain pelissä oli vielä paljon sekaannusta, mutta keskiviikkona peli oli jo paljon yhtenäisempää.
  • Odotamme tietysti innolla Montenegron jatkokarsintaa. Taso on siellä edellistä karsintaa kovempi. Tarvitsemme erittäin kovan tason suorituksen EM-kisoihin pääsemiseksi. Jos pystymme pelaamaan osaamallamme tasolla, meillä on mahdollisuus tämä kova tavoite täyttää.

Neea-Maria Joki:

  • Molemmista Viro-peleistä jäi tosi hyvä fiilis ja näkyy, että kehitystä tapahtui hyviä asioita sekä kehitystä ensimmäisestä pelistä toiseen. Yhteispeli parani. Hyvä, että saatiin harkkapelejä alle.

Veera Help:

  • Seuraavaksi juhannus kotona ja sitten pariksi päiväksi Varalaan valmistautumaan ennen matkaa Montenegroon. Olemme kyllä kaikki erittäin innoissamme, että pääsemme haastamaan vastustajia.

U19 tyttöjen EM-jatkokarsinnat, Montenegro
1.7. klo 16:00 Ranska
2.7. klo 19:00 Montenegro
3.7. klo 16:00 Itävalta
EM-turnaus 27.8.-4.9. Pohjois-Makedoniassa

Back to top