Skip to Content

Tiukka taisto B-ikäisten alue-SM:ssä huipentuu sunnuntaina Helsingissä

B-nuorten aluemestaruuksista pelataan parhaillaan 23.-25.9. Helsingissä. Perjantaina ja lauantaina pelattiin lähtökohdat sunnuntaisiin sijoitusotteluihin.

Pojissa välieräparit ovat sunnuntaina aamulla Lounas – Länsi ja Pohjoinen- Itä. Pojissa sijoista 5-8 pelaavat puolestaan Lounas 2 – Länsi 2 ja Etelä 1 – Pohjojnen. Näin sijoista 9-10 jäivät pelaamaan Itä 2 – Etelä 2. Yksikään joukkue ei selviytynyt tappioitta sijoitusotteluihin.

Tytöissä välierissä pelaavat sunnuntaiaamuna Lounas – Länsi ja Itä – Pohjoinen

Tytöissä sijat 5-8 mitellään käyntiin ottelupareilla Etelä – Etelä 2 ja Lounas 2- Länsi 2. Sijoista 9-10 pelaavat Pohjoinen 2 – Itä 2. Tytöissäkään ei tappiottomia joukkueita enää ole.

Lounas puolustaa mestaruutta molemmissa sarjoissa viime syksyltä.

Tyttöjen turnauksen pistetilaston kärkenä ovat kahden pelipäivän jälkeen

Turnaukseen on valittu kultakin alueelta (Etelä, Itä, Lounas, Länsi ja Pohjoinen) parhaat 2006-2007- syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Jokaiselta alueelta tulee kaksi tyttö- ja kaksi poikajoukkuetta eli yhteensä pelikentillä pelaa 20 joukkuetta ja yli 250 pelaajaa.

Turnaukset kiertävät vuosittain eri alueilla. Koko alueellisen katsastus-, leiritys- ja SM-turnausjärjestelmän tavoitteena on tarjota nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille väylä edetä urallaan seurajoukkueesta maajoukkueeseen saakka. Samalla heille tarjotaan laadukasta valmennusta ja apua urheilijan uralla etenemisessä.

Järjestäjien turnaussivu FB:ssa

B-tyttöjen otteluohjelma ja tulospalvelu

B-poikien otteluohjelma ja tulospalvelu

Kaikki ottelut ovat katsottavissa Lentopalloliiton Youtube-kanavalla osoitteessa

Back to top