Skip to Content
Euroopan cupit

Tiikerit jatkaa Challenge Cupissa

Kokkolan Tiikerit palasi lentopallon Eurocupeihin kynnet terävinä ja eteni jatkoon Challenge Cupissa pudottamalla jatkosta sloevnailaisen Panvita Pomgrad Murska Sobotan. Vieraissa Tiikerit hävisivät viikkoa aiemmin 2-3, mutta torstaina otettu kotivoitto erin 3-1 (25-16, 20-25, 25-17, 25-21) riitti jatkopaikan ratkeamiseen ilman lisäerää.

Murska Sobota oli viime kaudella hallitsevan EM-hopeamaan Slovenian liigan nelonen.

Tiikerit kohtaa seuraavalla kierroksella Steau Bukarestin. Ensimmäinen peli pelataan kotona 9.11. ja toinen viikkoa myöhemmin Romaniassa.

Torstain toisessa osaottelussa Hollihaan liikuntahallissa Tiikerit osoittivat selkeäasti ansaitsevan tästä parista jatkopaikan. Tiikerit hyökkäsivät selkeästi vieraita varmemmin ja sen torjuntapeli oli laajalla rintamalla onnistunutta. Tiikerit veivät torjunnat 12-4.

Kapteeni Antti Leppälä näytti loistavasti esimarkkiä ollen joukkueen paras pistemies 15/+13. Leppälän keskihyökkäys Joska Forstin tarjonnasta oli läpi illan vahvaa.

Hakkuri Daniel Thiessen keräsi 13/+10 ja Jere Mäkinen 14/+8.

Mikko Keskisipilä, Tiikerit:

-Hieno tapahtuma. Mahtavaa kun oli paljon porukkaa ja tunnelmaa. Vastustajan pelityyli on aika simppeliä. Hyvin siihen päästiin kiinni. Passari (Försti) pyöritti hyökkäyspeliä monipuolisesti. Ja hyökkääjät hoitivat hommansa. Tulevasta vastustaja ei paljon tietoa ole, mutta on yksi Romanian kärkiporukoita ja siellä liiga on kovatasoinen. Vastus kovenee.

Antti Leppälä, Tiikerit:

-Kontrolloitiin peliä. Vastustaja teki enemmän virheitä. 12 torjuntapistettä on meiltä kova juttu. Kaveri veteli täysillä. Tiedettiin, että joskus pallot kimpoilevat meille, joskus niille. Tiedettiin että voitetaan, kunhan oma peli pysyy kasassa. Tunnelma oli hieno. Välillä ihan hymyilytti.

Ottelutilasto
Ottelukuvat

Challenge Cupissa suomalaispelaajista Antti Ropposen sveitsiläisjoukkue Biogas Näfesl putosi jatkosta hävittyään kreikkalaiselle PAOK Thessalonikille kaksi kertaa 1-3. Ropponen teki otteluissa 11/+4 ja 7/+4 pistettä.

Back to top