Skip to Content
Euroopan cupit

Tiikereille niukka kotitappio Challenge Cupissa – jatkopaikka ratkeaa viikon päästä Romaniassa

Vuorotahtiin voitettiin eriä miesten lentopallon Challenge Cupissa keskiviikkona Kokkolan Hollihaassa. Vierailijana ollut romanialainen Steaua Bukarest vei avausosasta lopulta voiton erin 2-3 (20-25, 25-16, 18-25, 25-23, 9-15).

Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan Bukarestissa 16.11. klo 18:00. Tiikerit tarvitsee jatkopaikkaan 3-0 tai 3-1 -voiton. 3-2 -vierasvoitolla jatkopaikka ratkottaisiin ns. kultaisessa erässä.

Otteluparin voittaja saa seuraavalla kierroksella vastaan voittajan parista Hapoel Mate-Asher Akko (Israel) – SC Prometey Dnipro  (Ukraina). Israelilaisjoukkue voitti ensimmäisen osan kotonaan 3-1 ja toinen osa pelataan myös sen kotikentällä heti torstaina.

Tiikereiden avaus: Joska Försti, Daniel Thiessen, Jere Mäkinen, Teemu Lahti, Antti Leppälä, Rami Rekomaa, Aleksi Mäkiluoma (L). Arttu Tupeli kävi kentällä ensimmäisessä ja kolmannessa erässä.

Hakkuri Daniel Thiessen oli pelipäällä tehden peräti 31/+28. CEV:n tilastoissa ei torjuntaa lyöntejä lasketa miinukseksi. ”Perinteisten” tilastojen mukaan Thiessenin plusmiinus oli sekin vakuuttava +24. Hakkuri hyökkäsi illan aikana 51 kertaa 53% tehoin.

Vieraiden tehokkain oli 20/+14 tehnyt toisessa erässä peliin tullut yleispelaaja Marius Iftime.