Skip to Content
Euroopan cupit

Tervaportin Jastrzebski varmisti jo pudotuspelipaikan Mestarien liigassa

Vaikka lentopallon Mestarien liigan lohkovaihe on hätäisesti ylittänyt puolivälin, on jo yhden suomalaispelaajan seura varmistanut paikkansa kahdeksan parhaan joukkueen pudotuspeleissä. Eemi Tervaportin Jastrzebski on voittanut erätappioitta kaikki neljää peliään ollen ensimmäinen joukkue pudotuspeleissä.

Lauri Kermisen Dinamo Moskova löylytti omalla areenallaan Veeti Nikkisen Greenyard Maaseikia keskiviikkona 3-0 (25-16, 25-15, 25-18). Kerminen ahersi tutusti venäläistähdistön liberona, kun taas Joel Banks ei löytänyt belgialaisjoukkueessa tällä kertaa Nikkiselle käyttöä kentällä. Dinamo on voittanut kaikki pelinsä ja sen johtaa 11 pisteellä lohkoa. Ziraat Bankasilla on yhdeksän pistettä kakkospaikalla.

Ottelutilasto

Eemi Tervaportti käväisi kentällä päätöserässä, kun hänen puolalaisjoukkue Jastrzebski Wegiel otti puhtaan 3-0 (25-21, 25-21, 25-23) suomalaispassarin entisestä seurasta Knack Roeselaresta. Kenneth Aro toimi ottelussa päätuomarina. Ari Jokelainen tuomitsi puolestaan Istanbulissa Fenerbahcen ja Trentinon välisen ottelun keskiviikkona.

Jastrzebski on voittanut kaikki neljä otteluaan ilman yhtään erätappiota ja varmisti jo tässä vaiheessa lohkovoittonsa sekä paikan 8 parhaan pudotuspeleissä.

Ottelutilasto

Tuomas Sammelvuon valmentama Zenit Pietari kärsi yllättäen kotonaa 0-3 (15-25, 21-25, 21-25) -tappion serbialaiselle Vojvodina Novi Sadille. Zenitillä on lohkokakkosena kuusi pistettä Berliinin johtaessa puhtaalla yhdeksän pisteen tilillä lohkoa.

Aaro Nikulan Benfica tuomittiin ilman peliä hävinneeksi saksalaiselle Berlin Recycling Volleysille. Benfica on pisteiittä lohkojumbona.

Ottelutilasto

Back to top