Skip to Content

Tarjolla ohjaaja- ja verkkokoulutuksia

Jälleen on tarjolla ohjaajakoulutusta, sekä erilaisia verkkokoulutuksia mini-ikäisten ohjaajille/valmentajille – löydät ne kaikki kätevästi suomisport.fi -palvelusta. Ilmoittaudu itsellesi sopivaan tapahtumaan.


Tällä hetkellä koulutustarvetta on ilmaantunut eri puolelta maata. Tekniikkakouluja on rakenteilla 11 ja aloittavan ohjaajan koulutuksia 7, Ivalosta Helsinkiin.

I-Tason ohjaajakoulutus käynnistyy maaliskuun lopulla – se on suunnattu ohjaajille/valmentajille, jotka toimivat 6-11-vuotiaiden parissa. Koulutussisältö rakentuu ala olevien teemojen alle:

– Ohjaajana kehittyminen – ohjaajasta valmentajaksi.

– Pelaamaan opettaminen – miten lähden liikkeelle?

– Pelaamisen kehittäminen – miten ja mitkä asiat vaikuttavat?

I-Taso käynnistyy Infolla, joka toteutetaan Teamsissa 29.3. klo 19.30-20.30. Varsinaisesti I-Taso käynnistyy 12.4. Verkkokoulutus – Sitoutumisjaksolla (Teams), jossa varmistetaan tekniset valmiudet ja annetaan mm. ennakkotehtävät.

Lue lisää I-Tason ohjaajakoulutuksesta https://www.lentopallo.fi/valmennus-ja-koulutus/koulutukset/1-taso/

Tällä hetkellä koulutusten toteutuksia hidastaa koronarajoitukset. On kuitenkin hyvä tiedostaa, että salit eivät ole kaikkialla suomenmaassa kiinni – rajoitusten parissa pystymme toimimaan kun huomioidaan osallistujamäärät ja muut turvallisuuteen liittyvät tekijät.

Mikäli seuranne (ja lähiseurat yhdessä) on kiinnostunut toteuttamaan ohjaajakoulutusta, ota rohkeasti yhteyttä ohjaajakoulutuskoordinaattoriin Pertti Kulluvaaraan ( pertti.kulluvaara (at) lentopalloliitto.fi ). Lähdetään yhdessä rakentamaan ja toteuttamaan joko seuran sisäistä tai seurojen yhteistä koulutustapahtumaa!

Back to top