Skip to Content

Suomen Lentopalloliitto ja Sanoma Media Finland ovat solmineet merkittävän mediakumppanuuden

Suomen Lentopalloliitto ja Sanoma Media Finland ovat solmineet monipuolisen mediakumppanuuden. Yhteistyö antaa koko suomalaiselle lentopallolle alustan tehdä laajemmin tunnetuksi sen tapahtumia ja terävöittää lajin yhteiskunnallista roolia niin yrityskumppanien kuin suuren yleisönkin silmissä. Näkyvänä mediabrändinä yhteistyössä on Ilta-Sanomat. Ilta-Sanomat brändinä tulee näkymään lentopallon tapahtumien osalta Suomen Cupin Final Four -lopputurnauksessa, maajoukkueiden otteluissa kuin myös Power Cupissa.

”Yhteistyö Suomen Lentopalloliiton kanssa on oivallinen lisäys Suomen suurimman uutismedian Ilta-Sanomien urheilun kumppanuusportfolioon, johon lähdemme innolla mukaan. Lentopallovuodesta on tulossa erittäin mielenkiintoinen, sekä tapahtumarikas ja on kunnia olla näkyvillä lentopallon maajoukkueiden peliasuissa, sekä tehdä yhteistyötä juniorilentopallotapahtuma Power Cupin kanssa. Unohtamatta jännittävää Suomen Cupin Final Fouria. Urheilukumppanuudet resonoivat tutkitusti todella positiivisesti IS:n uutispalvelun käyttöuskollisuuteen sekä -tiheyteen ja lentopalloyleisö laajentaa entisestään näkyvyyttämme urheilufanien joukossa. Kumppanuudessamme on löydetty hieno yhteinen sävel heti alkumetreistä lähtien tuoreiden ideoiden kera”, iloitsee Sanoma Media Finlandin News & Feature Media- yksikön Head of Partnerships Tomi Aakula.

”Kyseessä on yksi lentopallon merkittävimpiä mediakumppanuuksia ja siksi olemmekin tästä yhteistyöstä erittäin innoissamme. Lentopallolla on pitkät perinteet ja nyt lajissa on käynnissä jälleen suurempi nousu niin urheilullisessa menestyksessä kuin lajin suuren yleisön kiinnostavuudessa. Maajoukkueissamme on käynyt sukupolvenvaihdos ja uusien persoonien ja kansainvälistäkin menestystä hakevien pelaajien kautta haluamme herättää kiinnostusta myös uusissa faneissa”, kommentoi tapahtumista, myynnistä ja markkinoinnista vastaava johtaja Riia Martinoja.

Yhteistyön keskeisenä tavoitteena on kasvattaa lentopallon näkyvyyttä sekä lajin päätapahtumien näkyvyyttä. Niin miesten kuin naisten maajoukkueilla on edessä merkittäviä otteluita: Hopeisen ja Kultaisen liigan, sekä EM-karsintojen kotipelejä. Vilkas lentopallovuosi on myös liigatasolla. Mestaruusliiga ja Suomen Cup tarjoavat lajille laajan näyteikkunan kotimaassa. Lisäksi Power Cup kokoaa juniorilentopalloilijat ja lajista kiinnostuneet nuoret vuosittain kesäkuun alussa nelipäiväiseen tapahtumaan.

Back to top