Skip to Content

Seuratietojen päivittäminen hoidetaan Suomisportissa

Aikaisemmin seurayhteystietojen muutos ilmoitettiin liiton nettisivuilla olevalla lomakkeella, mutta olemme ottaneet asiassa ison digiloikan, jonka myötä toimintamme on myös GDPR-vaatimusten mukaista. Lentopallon jäsenseurarekisteri ja seurayhteystiedot on nykyään vain Suomisportissa, jonne jokaisella seuralla on oikeudet mennä muokkaamaan omia tietoja, sekä lisätä ja poistaa seurakäyttäjiä, sekä heidän oikeuksiaan.

Pyydämmekin, että jokainen Lentopalloliiton jäsenseuran pääkäyttäjä vierailisi omalla seurasivulla ja tarkistaisi sekä seuran yhteystiedot (pankki-, osoite- ja verkko-osoiteyhteystiedot), että seurakäyttäjätiedot, ja täyttäisi puuttuvat tiedot.

1) Kirjaudu Suomisport palveluun organisaatiokäyttäjänä osoitteessa www.suomisport.fi

2) Siirry seuran etusivuille oikean yläkulman valikosta, ja valitse ”Katso tarkemmat tiedot ->”. Seuraavaksi lue ohje sen mukaan oletteko yleisseura vai lentopallon erikoisseura:

3) Lentopallon erikoisseurat: Tämän jälkeen aukeaa yhteystiedot ”Hallinto” välilehdellä, joten siirtykää muokkaamaan ”Toiminta” välilehden yhteystietoja.

3) Yleisseurat: Teille aukeaa seuran yhteystiedot ”Seura” välilehdellä, joten hakeudu vielä ”Jaostot” välilehdelle ja valitse listalta ”Lentopallo, Beach Volley: Katso tarkemmat tiedot ->” , jossa pääset muokkaamaan Lentopallojaoston tietoja, jotka ovat ne meille tärkeimmän yhteystiedot

4) Tallenna

Jos kohtaat haasteita kirjautumisessa tai seuratietojen päivittämisessä, ota yhteyttä. Autamme kyllä!

Back to top