Skip to Content

Seurat mukaan koululentiskampanjaan

Koululentiskampanja palaa tutulle paikalleen viikolle 44. Ilmoittautuminen kouluille on alkanut jo toukokuussa ja mukaan kampanjaan on ilmoittautunut jo yli 300 koulua! Nyt myös lentopalloseurojen toivotaan jalkautuvan kouluihin. Moni seura tätä jo toki tekeekin, mutta nyt haluaisimme rekisteröidä tiedot myös seurojen kouluvierailuista. Tästä syystä myös seuroille avataan oma ilmoittautuminen koululentiskampanjaan.

Toteutustapa ja ajankohta on vapaa, mutta suosittelemme toki viikkoa 44. Seuratoiminnan kehitysryhmä ideoi uusia näkökulmia koululentiskampanjan toteuttamiseen seurojen erilaisten resurssien näkökulmasta:

  • Jos seura ei pysty jalkautumaan kouluille, voisi pieni työryhmä kuvata lyhyet opetusvideot ”Kuinka lentopalloverkko asennetaan” oman paikkakunnan koulujen käyttämissä saleissa.
  • C- ja B- ikäisten junioreiden TET-harjoittelujaksojen hyödyntäminen kouluvierailuihin silloin, kun seurasta joku aikuinen pystyy olemaan läsnä vierailuissa.
  • Koulun sisäinen tai paikkakunnan koulujen välinen koululentisturnaus, jonka seuran ohjaajat ja yläkoulu-/lukioikäiset juniorit organisoivat (tulospalvelu, tuomarit, kirjurit).

Seuroille tarjotaan taloudellista tukea, jonka voi käyttää esim. pallojen hankintaan, kouluvierailuista aiheutuneisiin km-korvauksiin tai ohjaajapalkkioihin. Saadakseen tukea seurojen tulee ilmoittautua alla olevan linkin kautta 10.10.2022 mennessä.

Syksyn aikana lanseerataan uusi Kids Volley -koululentispelin, josta löytyy viisi eri tasoa. Näin kaiken tasoisille ja ikäisille koululaisille löytyy mielekäs pelitapa.

Kampanjaviikon aikana Lentopalloliitto julkaisee myös uusia pallotemppuja munLentis -appissa. Lisäksi uusia apin käyttäjiä kehotetaan menemään apissa ”Löydä lähin lentopalloseura” sivuille, jotta mahdollisimman moni lajin pariin haluava lapsi löytäisi itsellensä seuran jossa alkaa harrastamaan lajia. Tähän seurojen on myös hyvä varautua!!!

Koululentiskampanjan aikana munLentis apissa julkaistaan joka päivä uusia pallotemppuja.

Linkki seurojen ilmoittautumislomakkeelle: https://forms.office.com/r/7fed0af6MC

Back to top