Skip to Content

Seurakäyttäjätietojen päivittäminen Suomisporttiin

Seurojen tulee ensitilassa käydä päivittämässä Suomisporttiin sekä pääkäyttäjä- ja seurakäyttäjäoikeudet.

Kaudelle 2023-2024 tulee isoja muutoksia tulospalvelun. Sarjoihin ilmoittautuminen ja seurojen tekemät seurasiirrot siirtyvät Torneopalissa Suomisport-tunnuksilla tehtäviksi. Tästä syystä henkilöt jotka operoivat näiden tehtävien parissa (mm. jojot/joukkueyhdyshenkilöt), tulee olla listattuna Seuran seura-/jaostokäyttäjälistaukseen Suomisportissa. Käyttäjätietoja pääsevät päivittämään henkilöt joilla on seuraan/jaostoon pääkäyttäjäoikeudet. Lisätäksesi uusia käyttäjiä, tarvitset jokaiselta sukunimitiedon lisäksi jokaisen henkilökohtaisen sportti-ID numeron.

Kaikissa ongelmatilanteissa voitte olla yhteydessä joko Suomisportin tukeen suomisport@olympiakomitea.fi ja Seurapalvelukoordinaattoriin hanna.kanasuo@lentopalloliitto.fi.

HUOM! Huomioithan että ohjeet poikkeavat hieman riippuen siitä, onko seuranne yleisseura vai lentopallon erikoisseura.

OHJE SEURAKÄYTTÄJÄTIETOJEN TARKASTAMISEEN/MUOKKAAMISEEN:

 1. Henkilö, jolla on seuranne pääkäyttäjätunnukset, tulee kirjautua sivulle www.suomisport.fi ORGANISAATIOKÄYTTÄJÄNÄ.
 2. Suomisport aukeaa aina ensin henkilön omalle sporttitilille. Sivun oikeasta yläkulmasta löytyy painike (kolme viivaa), josta aukeaa valikko, josta tulee valita seuran nimi. Siitä aukeaa seurasivu.

  Ohje lentopallon erikoisseuroille:
 3. Seuran nimen ja osoitetietojen oikealla puolella on listattu seuran PÄÄKÄYTTÄJÄT. Listan alla on linkki ”Katso kaikki seurakäyttäjät ->”. Paina siitä.
 4. Olet nyt HALLINTO-välilehdellä, ja näet listan seuranne pääkäyttäjistä ja mahdollisista seurakäyttäjistä. Sivun yläpalkissa on painikkeet ”Lisää käyttäjä” ja ”Poista käyttäjä”. Poistakaa listalta henkilöt joilla ei enää tarvitse olla seurakäyttäjäoikeuksia painamalla ”Poista seurakäyttäjä”
 5. Sinulle avautuu sama lista kuin edelliselläkin sivulla, mutta jokaisen tehtävänimikkeen perässä on sininen rasti josta voi poistaa halutun henkilön seurakäyttäjälistauksesta.
 6. Jos haluat lisätä listaan uusia seurakäyttäjiä, ”Lisää käyttäjä”. Sinulle avautuu Kutsu-ikkuna, johon tarvitset lisättävän henkilön Sukunimen ja Sportti-ID:n. Lisäksi sinun tulee määritellä henkilön käyttöoikeustaso sekä tehtävänimike. Paina lopuksi ”Lisää käyttäjä”. Tämän jälkeen kyseiselle käyttäjälle lähtee kutsu liittyä Seurakäyttäjäksi, ja hänen tulee hyväksyä se seuraavalla kerralla kun hän kirjautuu Suomisporttiin. Vasta sen jälkeen hänen tiedot päivittyvät rekisteriin.


Ohje yleisseurojen lentopallojaostot:

 1. Seuran nimen ja osoitetietojen oikealla puolella on listattu seuran PÄÄKÄYTTÄJÄT. Listan alla on linkki ”Katso kaikki seurakäyttäjät ->”. Paina siitä.
 2. Seuran nimen yläpuolella on kaksi linkkiä: SEURA ja JAOSTOT. Valitse JAOSTOT.
 3. Valitse seuranne jaostolistalta ”Lentopallo, Beach Volley Käyttäjät ->
 4. Näet listan seuranne pääkäyttäjistä ja mahdollisista seurakäyttäjistä. Sivun yläpalkissa on painikkeet ”Lisää käyttäjä” ja ”Poista käyttäjä”. Poistakaa listalta henkilöt joilla ei enää tarvitse olla seurakäyttäjäoikeuksia painamalla ”Poista seurakäyttäjä”.
 5. Sinulle avautuu sama lista kuin edelliselläkin sivulla, mutta jokaisen tehtävänimikkeen perässä on sininen rasti josta voi poistaa halutun henkilön seurakäyttäjälistauksesta.
 6. Jos haluat lisätä listaan uusia seurakäyttäjiä, ”Lisää käyttäjä”. Sinulle avautuu Kutsu-ikkuna, johon tarvitset lisättävän henkilön Sukunimen ja Sportti-ID:n. Lisäksi sinun tulee määritellä henkilön käyttöoikeustaso sekä tehtävänimike. Paina lopuksi ”Lisää käyttäjä”. Tämän jälkeen kyseiselle käyttäjälle lähtee kutsu liittyä Seurakäyttäjäksi, ja hänen tulee hyväksyä se seuraavalla kerralla kun hän kirjautuu Suomisporttiin. Vasta sen jälkeen hänen tiedot päivittyvät rekisteriin

Lisätietoja:

Hanna Kanasuo
Seurapalvelukoordinaattori
Suomen Lentopalloliitto ry
hanna.kanasuo@lentopalloliitto.fi
(+358) 050 401 5229

Back to top