Skip to Content

Seurainfo 3/2022 esitteli monipuolisesti tulevan kauden aiheita

Vuorossaan kolmas seurainfo kokosi linjoille liki 70 seuratoimijaa. Illan aluksi Kilpailu- ja seuratoimintayksikön vetäjä Jari Lankinen tiivisti tulevan kauden aikataulun ja muutamia sääntö-/sarjamääräysmuutoksia. Kauden 2022-2023 Pelipassien myynti on avattu, ja seuroja haluttiin muistuttaa eritoten siitä, että he muistuttaisivat ohjaajia, valmentajia sekä joukkueenjohtajia hankkimaan myös oman Valmentaja- ja toimitsijapassin. Kyseiset henkilöt ovat Lentopalloliito yksi tärkeimmistä kohderyhmistä, ja siksi olisi tärkeää saada kaikki aktiiviset toimijat rekisteröityä ajankotaisin yhteystiedoin. Valmentaja- ja toimitsijapassin hinta on 5€.

Pauliina Lius Väestöliitosta esitteli seuratoimijoille ”Et ole yksin” -palvelua, jonka sivustoilta www.etoleyksin.fi löytyy valmista tukimateriaalia, koulutuksia ja yhteystietoja, joiden avulla seurat voivat edesauttaa kaikenlaista ennaltaehkäisevää ja häirinnän vastaista työtä urheiluseuratoiminnassa.

Seurapalvelukoordinaattori Hanna Kanasuo esitteli tulevan syksy Koululentiskampanjaa, sekä sitä miten kampanja olisi hyvä huomioida seuroissa. Lisäksi Kanasuo kehotti seuroja aloittamaan nyt Seuratoiminnan kehittämishankkeiden suunnittelun, sillä Seuratuen haku aukeaa jälleen marraskuussa.

Pikainfoihin oli kerätty nopeat katsaukset tuleviin Tähtiseurapäiviin, ohjaaja- ja valmentajakoulutuksiin, munLentis-appiin sekä lisenssimäärien kasvattamiskilpailuun!

Tallenne seurainfosta löytyy tästä linkistä>>>

Kaikki Seurainfon aikana esitetyt diat ja linkit löydät Seurainfojen omilta nettisivuilta:
https://www.lentopallo.fi/palvelut/seuroille-ja-joukkueille/seurainfot/

Seuraava Seurainfo 4/2022 järjestetään Ti 13.12.2022 klo 15.00-16.30.
Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä>>>

Back to top