Skip to Content

Salpis, JyväsLentis, Salon Viesti, Leppävirran Viri ja Euran Raiku säilyttivät Tähtiseura-tunnuksensa!

Lentopalloliitto auditoi yhdessä liikunnan aluejärjestöjen kanssa kevään 2022 aikana viisi Tähtiseuraansa. Kaikki auditoinnit hoidetaan nykyään etäyhteyksien välityksellä. Osa auditoinneista toteutettiin ns. hybridi-mallilla, jolloin seuran edustajat olivat kokoontuneet yhteen, ja auditoijan olivat läsnä etäyhteyksien välityksellä. Kaikki viisi auditoitua seuraa säilyttivät Tähtiseura-tunnuksensa. Onnea jokaiselle!

Tähtimerkki on lupaus laadusta

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Ohjelma tarjoaa seuroille erilaisia työkaluja ja asiantuntijoiden apua seuran itsearviointiin ja auditointiin sekä helppokäyttöisen Tähtiseura-verkkopalvelun Suomisportissa.

Haluamme kutsua niin pienet kuin suuretkin lentopalloseurat mukaan tähtiseuraohjelmaan, kehittämään oman seuran toimintaa. Jokainen seura voi löytää tukimateriaaleista juuri omalle kehittämisen polulleen soveltuvia työkaluja, ja edetä omaan tahtiin. Tavoitteena ei välttämättä tarvitse olla Tähtimerkki. Ohjelman avulla jokainen seura voi ottaa omia edistysaskeleita menestyäkseen nyt ja tulevaisuudessa.

Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön.​ Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.

Salpis

Salpis tarjoaa lentopallon harrastustoimintaa sekä lapsille, nuorille että aikuisille. Seura on panostanut erityisesti vastuullisuuteen, ja haluaa huolehtia siitä, että seuran harjoitukset luovat sekä henkisesti että fyysisesti turvallisen toimintaympäristön, ja lentopallon harrastaminen on hauskaa. Kasvattajaseurana Salpis haluaa edistää nuorten lentopallouran kehittymistä korkeammille sarjatasoille, ja panostaa vahvasti valmennusosaamisen kehittämiseen.

Vauhdikasta, edullista, mukaansatempaavaa! Tervetuloa mukaan Salpikseen!

www.salpis.fi

JyväsLentis

JyväsLentis haluaa kehittää toiminnallisia edellytyksiään sellaisiksi, että pelaajien ja joukkueiden määrää voidaan kasvattaa tasaisesti. Seuran tavoitteena on saavuttaa kilpailullista menestystä eri-ikäisten alue- ja SM-sarjoissa, ja tämän mahdollistaa osaavat koulutetut ohjaajat, jotka työskentelevät johdonmukaisesti ja systemaattisesti. Toiminta salilla on liikunnallisesti monipuolista, ja seurassa suhteudutaan erittäin positiivisesti siihen, että lapsilla on myös muita harrastuksia.

#jyleperhe

www.jyvaslentis.fi

Salon Viesti

Salon Viestin lentopallojaosto on Tähtiseura, jonka laatulupaus ”toimimme modernisti ja vaikutamme toimintaympäristöömme” toteutuu usealla eri toiminnan tasolla. Tästä esimerkkinä mm. se, että seura julkaisi kevään 2021 aikana ”Lentis-Taituri” -materiaalien pohjalta Tekniikkapassin, jota ihan kuka tahansa harrastaja pääsee suorittamaan maksutta! Toimintaa kehitetään aktiivisesti ja pitkäjänteisesti.

Olemme arvostettu lentopallojunioreiden kasvattajaseura, jonka laadukas tekeminen ja yhteisöllisyys houkuttelevat mukaan toimintaan.

https://www.viesti-lp.fi/

Leppävirran Viri

Leppävirran Virin toiminnassa on ihana, rento ilmapiiri, ja mahtavia ihmisiä mukana toiminnassa. Talous on hoidettu ammattitaidolla ja seurasta löytyy kykyä analysoida omaa toimintaa hyvin analyyttisesti. Viri on jalkautunut ympäristökuntiin ja käynnistänyt lentopallokerhotoimintaa paikkakunnilla, joissa ilman heidän aktiivisuuttaan sitä ei olisi. Lisäksi viriläiset ovat aktiivisia toimijoita myös paikallisesti.

Leppävirran Virin arvoja ovat yhteistoiminta, tasavertaisuus, suvaitsevaisuus, monipuolisuus ja jatkuvuus.

https://leppavirranviri.sporttisaitti.com/lentopallo/

Euran Raiku

Euran Raiku juhlii tänä vuonna 100-vuotista taivalta. Seura on pystynyt rakentamaan toimintansa pohjalle, josta moni seura on kateellinen. Nimittäin olosuhteet eivät ole seuran toiminnan kasvun ja kehittymisen kulmakivi. Urheilutoiminnassa Raiku haluaa vaalia ”Kaikki pelaa”-henkeä. Lisäksi lentopallojaosto panostaa valmentajakoulutukseen, jonka myötä seuran jokainen harrastaja saa koulutetun valmentajan ohjausta.

#mäsäme #rakkaudestaraikuun

https://www.euranraiku.fi/lentopallo
Back to top