Skip to Content

Ohjeita Torneopalin käyttäjähallintaan

Lentopalloliiton sivuille on listattu ohjeita Torneopalin käyttäjähallintaan liittyen. Kaikki ohjeet löytyvät kohdasta www.lentopallo.fi/kilpailu/ohjeet ja tässä suora linkki sinne >>>

Torneopal

Jos ohjeetkaan eivät auta ratkaisemaan ongelmaasi, ota meihin yhteyttä:

PS: Aina kun saamme uuden ”Seuran käyttäjä” -lisäyspyynnön, tarkastamme Suomisportista että kyseisellä henkilöllä on riittävät valtuudet seuran asioiden hoitamiseen!

Suomisport

Seurojen tulee itse hallinnoida omia seura- ja jaostokäyttäjiä ja käyttöoikeuksia omien tarpeidensa mukaisesti. Seuran/Jaoston pääkäyttäjän vastuulla on pitää käyttöoikeudet ajan tasalla. Käyttöoikeuksien poisto käyttäjiltä on pääkäyttäjien vastuulla. Pääkäyttäjyytensä loppuessa pääkäyttäjä on velvollinen varmistamaan seuran pääkäyttäjyyden siirron seuraajalle. Lisäksi pääkäyttäjän on huolehdittava, että seuran tiedot ovat palvelussa oikein ja sähköpostiosoite on lisättynä seuran tietoihin. Jos tiedot muuttuvat, tulee pääkäyttäjän käydä päivittämässä seuran tiedot palveluun. Seurakäyttäjätiedot näkyvät Olympiakomitealle. Meille Lentopalloliittoon näkyy seuran Lentopallo, Beach Volley jaoston:

 • Jaostotiedot
 • Tiedot Jaoston pääkäyttäjistä, Jaostokäyttäjä 1:stä ja Jaostokäyttäjä 2:sta

joten myös näiden tietojen tarkistaminen ja päivittäminen on tärkeää.
Suomisporttiin liittyvissä ongelmatilanteissa sinua auttaa:

HUOM! Huomioithan että ohjeet poikkeavat hieman riippuen siitä, onko seuranne yleisseura vai lentopallon erikoisseura.

OHJE SEURAKÄYTTÄJÄTIETOJEN TARKASTAMISEEN/MUOKKAAMISEEN SUOMISPORTISSA:

 1. Henkilö, jolla on seuranne/jaostonne pääkäyttäjätunnukset, tulee kirjautua sivulle www.suomisport.fi ORGANISAATIOKÄYTTÄJÄNÄ.
 2. Suomisport aukeaa aina ensin henkilön omalle sporttitilille. Sivun oikeasta yläkulmasta löytyy painike (kolme viivaa), josta aukeaa valikko, josta tulee valita seuran nimi. Siitä aukeaa seurasivu.

  Ohje lentopallon erikoisseuroille:
 3. Seuran nimen ja osoitetietojen oikealla puolella on listattu seuran PÄÄKÄYTTÄJÄT. Listan alla on linkki ”Katso kaikki seurakäyttäjät ->”. Paina siitä.
 4. Olet nyt HALLINTO-välilehdellä. Nämä tiedot ovat seuratietoja, jotka näkyvät vain Olympiakomitean suuntaan. Siirry TOIMINTA-välilehdelle, ja näet listan Lajijaoston pääkäyttäjistä ja mahdollisista lajijaostokäyttäjistä. Sivun yläpalkissa on painikkeet ”Lisää käyttäjä” ja ”Poista käyttäjä”. Poistakaa listalta henkilöt joilla ei enää tarvitse olla jaostokäyttäjäoikeuksia painamalla ”Poista seurakäyttäjä”
 5. Sinulle avautuu sama lista kuin edelliselläkin sivulla, mutta jokaisen tehtävänimikkeen perässä on sininen rasti josta voi poistaa halutun henkilön jaostokäyttäjälistauksesta.
 6. Jos haluat lisätä listaan uusia joastokäyttäjiä, ”Lisää käyttäjä”. Sinulle avautuu Kutsu-ikkuna, johon tarvitset lisättävän henkilön Sukunimen ja Sportti-ID:n. Lisäksi sinun tulee määritellä henkilön käyttöoikeustaso sekä tehtävänimike. Paina lopuksi ”Lisää käyttäjä”. Tämän jälkeen kyseiselle käyttäjälle lähtee kutsu liittyä Jaostokäyttäjäksi, ja hänen tulee hyväksyä se seuraavalla kerralla kun hän kirjautuu Suomisporttiin. Vasta sen jälkeen hänen tiedot päivittyvät rekisteriin.


Ohje yleisseurojen lentopallojaostot:

 1. Seuran nimen ja osoitetietojen oikealla puolella on listattu seuran PÄÄKÄYTTÄJÄT. Listan alla on linkki ”Katso kaikki seurakäyttäjät ->”. Paina siitä.
 2. Seuran nimen yläpuolella on kaksi linkkiä: SEURA ja JAOSTOT. Valitse JAOSTOT.
 3. Valitse seuranne jaostolistalta ”Lentopallo, Beach Volley Käyttäjät ->
 4. Näet listan jaostonne pääkäyttäjistä ja mahdollisista jaostokäyttäjistä. Sivun yläpalkissa on painikkeet ”Lisää käyttäjä” ja ”Poista käyttäjä”. Poistakaa listalta henkilöt joilla ei enää tarvitse olla jaostokäyttäjäoikeuksia painamalla ”Poista seurakäyttäjä”.
 5. Sinulle avautuu sama lista kuin edelliselläkin sivulla, mutta jokaisen tehtävänimikkeen perässä on sininen rasti josta voi poistaa halutun henkilön jaostokäyttäjälistauksesta.
 6. Jos haluat lisätä listaan uusia seurakäyttäjiä, ”Lisää käyttäjä”. Sinulle avautuu Kutsu-ikkuna, johon tarvitset lisättävän henkilön Sukunimen ja Sportti-ID:n. Lisäksi sinun tulee määritellä henkilön käyttöoikeustaso sekä tehtävänimike. Paina lopuksi ”Lisää käyttäjä”. Tämän jälkeen kyseiselle käyttäjälle lähtee kutsu liittyä Jaostokäyttäjäksi, ja hänen tulee hyväksyä se seuraavalla kerralla kun hän kirjautuu Suomisporttiin. Vasta sen jälkeen hänen tiedot päivittyvät rekisteriin
Back to top