Skip to Content

Nuorten sarjamääräysten muutoksia

Yli-ikäissääntöjä on kiristetty

Yli-ikäispelaaja pelaa vain siinä joukkueessa, johon hänet on merkitty yli-ikäiseksi pelaajaksi, sen jälkeen ei missään muussa nuorten joukkueessa ilman liiton kilpailutoimistoon tehtävää henkilökohtaista anomusta. Anomus tulee osoittaa sähköpostitse osoitteeseen jari.lankinen@lentopalloliitto.fi (sääntöä päivitetty 24.8.2022). Yli-ikäistä pelaajaa ei saa siirtää edes seuran sisäisenä siirtona saman ikäluokan joukkueesta toiseen.

Joukkue, jossa on pelannut yli-ikäinen pelaaja missään vaiheessa kautta, ei voi pelata SM-sarjatason pooleissa (A-C-poolit) eikä voi selviytyä SM-välieriin eikä SM-finaaleihin.

Seuran sisäiset siirrot

A-C-ikäisissä voi vaihtaa kevään ensimmäiseen turnaukseen asti kaksi pelaaja saman ikäluokan joukkueesta toiseen. Yli-ikäisiä pelaajia ei saa siirtää.

Kehityspelaajan kaksoisedustus

Kehityspelaajan kaksoisedustus voidaan kaudelle 2022– 2023 tehdä tytöillä 2006 tai myöhemmin syntyneen pelaajan kanssa, pojilla 2003 tai myöhemmin syntyneen pelaajan kanssa. Kehityspelaajasopimus voidaan tehdä vain kahden aikuisten sarjoja pelaavan joukkueiden välillä.

Lisätietoja:
Kaisu Polso
sarjanhoitaja
Suomen Lentopalloliitto nuoret
Etelä-, Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomi aluesarjat

Power Cup otteluohjelmat ja tulospalvelu

kaisu.polso@lentopalloliitto.fi

puh. 0400 910 327

arkisin klo 8-15, muina aikoina vain sähköiseen pöytäkirjaan liittyvät kiireelliset korjaukset

Back to top