Skip to Content

Miesten Beach Volley:n Euroopan mestarit Suomeen

Biitsi Vantaalla pelataan 26.-27.5. miesten Nations Cup -olympiakarsintaturnaus, johon saapuu ehkä tämän hetken lajin kuumin pari ja hallitsevat Euroopan mestarit ruotsalaiset David Åhman/Jonatan Hellvig. 22-vuotiaat ruotsalaiset ovat pelityylillään vieneet beach volleyn uudelle tasolle ja tehneet hyppypassista ja pelinopeudesta lähes taidetta.

Tällä nuorella kaksikolla on vyöllään jo yhdeksän aikuisten FIVB World Tour -mitalisijoitusta sekä viime vuoden EM-kisoissa Münchenissa napattu Euroopan mestaruus lajin mm. norjalaisista ykkösnimistä Anders Mol ja Christian Sorum.

Mukana turnauksessa on Suomen joukkueiden lisäksi Puola, Belgia ja Kypros. Perjantaina Suomi pääsee haastamaan Ruotsin supertähtiä heti toisella pelikierroksella. Panokset turnauksessa ei suinkaan ole pienet, koska voittaja pääsee olympiakarsinnan viimeiselle kierrokselle mistä voittaja ansaitsee suoran paikan Pariisin Olympialaisiin 2024.

Tarvitsemme tapahtumaan myös talkoolaisia tekemään kirjurointia, kenttien lanaamista ja pallopoikia. Talkoolaiset saavat turnauksesta muistoksi Nations Cup -paidat ja lippikset sekä ruuat ja juomat turnauksen aikana sekä pääsyn myös pelaaja-alueelle.

Talkoo tehtäviin voit ilmoittautua tämän linkin kautta ja voit valita itsellesi sopivan tehtävän ja kellonajan.

Pelit pelataan perjantaina 26.5. klo 9:00-19:30 ja lauantaina klo 9:00-18:00. Finaalipelit alkava lauantaina klo 15:00.

Talkoolaiseksi pääsee ilmoittautumaan täältä

Yhteistyössä Biitsi.fi ja Suomen Lentopalloliitto

Back to top