Skip to Content

Mestaruusliigan uudet mitalit jakoon

Mestaruusliigan kausi lähenee loppuaan ja ensimmäiset mitalit, pronssiset sellaiset saatetaan jakaa jo keskiviikkona. Jaettavat mitalit ovat saaneet aivan uuden upean ilmeen, jonka takaa löytyy bränditoimisto Kobra Agency ja yrityksen perustaja, sekä pääsuunnittelija Tuukka Koivisto.

”Mestaruusliigan uudet mitalit ikuistavat itseensä kuluneen kauden syötöt, passaukset, torjunnat ja iskut, jotka ovat tuoneet joukkueen ja pelaajan palkitsemishetkeen. Leveän nauhan päässä riippuva arvokas mitali muistuttaa palkinnon saajaa saavutetun menestyksen painoarvosta”, kuvailee Tuukka Koivisto valmiita mitaleita.

Mestaruusliigan koko ilme sai uudistuksen jo kaudelle 2021-2022. 

Kobra Agency on suunnittelijoiden johtama bränditoimisto Helsingissä. Yritys tekee projekteja maailmanlaajuisesti kehittääkseen vahvoja ja kestäviä brändejä. Monille vastaan tulleita Kobran toteuttamia ilmeitä ovat mm. John Nurmisen Säätiön #MEIDÄNMERI -kampanja, Urheilugaalan ilme, erilaiset Muumi tuotteet kuten Pauligin Muumi kahvipaketti ja Olvin Muumi makuvesien etiketit, sekä X3M radiokanavan uusittu ilme.

Kobran käsialaa lentopallon parista ovat myös Power Cupin, munLentiksen ja Suomen Lentopalloliiton, sekä Veljesten ilme. Lisää Kobra Agencyn projekteihin ja toteutuksiin voit käydä tutustumassa täältä.

Back to top