Skip to Content

Masters-kesään valmistaudutaan Turkissa

Beach volleyn Masters-pelaajat valmistautuvat parhaillaan tuleviin EM-kisohin (European Masters Games, Tampere, 26.6.– 9.7.) ja kesän Kouvolan Masters finaaleihin 5.-6.8. Jyrki Nurmisen järjestämällä Beach campilla Turkissa.

  • Meillä on ollut monena vuotena leirillä kaikenikäisiä ja tasoisia pelaajia. Itse Huippu-urheilijana tykkään tavasta harjoitella tiettyjä tavoitteita kohti ja on hienoa nähdä näin monta ”Masters” pelaajaa, jotka tähtäävät oman ikäluokkansa arvokisoihin ja SM-finaaleihin. Meillä on leirillä nuorin harrastaja 5-vuotias ja vanhimmat kisaavat 60 sarjassa, Nurminen toteaa Alanyan auringon alta.

Leirin kokeneimpia kävijöitä on lajin moninkertaiset Suomenmestarit Päivi Malkki – Sanna Veijalainen. He ovat valmistautuneet leirillä kesän turnauksiin useiden vuosien ajan ja tähtäävät taas kesällä keräämään palkintokaappiin lisää mitaleja.

Sannan ja Päivin palkintokaapista löytyvät jo kaksi EM-hopeaa, yksi MM-hopea, kahdeksan peräkkäistä N50 SM-kultaa, kolme peräkkäistä N55 SM-kultaa, seitsemän N45 SM-kultaa ja useita himmeimpiä mitaleja.

European Masters Games, Tampere 26.6.– 9.7.
Masters finaalit, Kouvola 5.-6.8.

Back to top