Skip to Content

Mannersuolle ja Skogströmille kansaivälinen tunnustus työstään istumalentopallolle

Sari Mannersuo ja Helena Skogström ovat saaneet arvokkaan tunnustuksen istumalentopallon eteen tekemästään työstä kansaväliseltä liitolta World ParaVolleylta. Molemmille myönnettiin kansainvälisenä istumalentopallopäivänä sunnuntaina 24.4. Distinguished Service Award – palkinto.

20 vuoden ajan kansainvälisen tuomarina ja kaikkiaan lähes 40 vuoden ajan kotimaassa lajin parissa toiminut Sari Mannersuo on ollut mm. erotuomarina kuusissa paralympialaisissa, kolmissa MM-kisoissa sekä seitsemissä EM-kisoissa. Lisäksi Mannersuo on toiminut mm. Pajulahti Gameseissä vuodesta 2011 lähtien ja lajin johtoryhmässä vuodesta 2007.

Olen kiitollinen saamastani huomiosta ja niistä mahdollisuuksista sekä luottamuksesta mitä olen saanut 20 vuoden aikana tehdä ja kokea kansainvälisen tuomariuran aikana. Io kiitos Suomen Paralympiakomitealle mahdollisuudesta olla mukana Pajulahti Gamesien järjestelyissä sekä Suomen Invalidiliitolle, jonka toimesta minut aikanaan lähetettiin tuomarikurssille. Lisäksi kiitos saamastani Ahos apurast Paravolley Europelle ja World Paravolleylle, Mannersuo toteaa.

Helena Skogström on ollut lajissa mukana pelaajana 2008-2020 ja useissa erilaisissa organisaatiotehtävissä vuodesta 2013 lähtien.

Olen onnellinen ja kiitollinen tästä huomionosoituksesta. Kiitän sydämellisesti Lentopalloliittoa ja kaikkia, joiden kanssa olen saanut paralentopallon osalta tehdä yhteistyötä. Tuki, luottamus ja kannustus, joita olen osakseni saanut niin koti- kuin ulkomailla on ollut merkittävää ja voimaannuttavaa. Työ lajin parissa jatkuu edelleen. Meillä on huikea paralentopalloyhteisö ja sen kattojärjestö World Paravolley. Onnittelen lämpimästi myös Saria ja kaikkia muita WPV tunnustuksen saaneita, Skogström kiittelee.

Lisää valinnoista ja palkittavista voitte lukea World Paravolleyn nettisivuilta:
https://www.worldparavolley.org/2022-world-paravolley-awards/#hfaq-post-11398

Back to top