Skip to Content
Euroopan cupit

LP Salon Europelit päättyivät tylysti Israelissa

LP Salon (LP Viesti) lentopallon Europelit päättyivät Challenge Cupin ensimmäiselle kierrokselle. Kotonaan viikkoa aiemmin kärsityn 1-3 -tappion jatkoksi se hävisi keskiviikkona Israelissa Hapoel Kfar Saballe 0-3 (11-25, 17-25, 26-28).

Hapoel Kfra Saba kohtaa seuraavalla kierroksella espanjalaisen Menorcan.

Salolaisjoukkue oli mukana Eurokentillä jo 16:tta kertaa. Kaudesta 2008-2009 lähtien se on ollut mukana Eurokentillä joka kausi poislukien koronakausi 2020-2021 kun se joutui luopumaan Mestarien liigan lohkovaiheesta koronaviruksen aiheuttaminen sulkujen takia.. LP Viesti on pelannut naisissa eniten Europelejä, 73 kappaletta. Miehissä edellä on vielä Isku-Volley 85 Europelillä.

LP Salon avausseitsikko: Irina Mäkinen, Saana Lindgren, Arita Ternava, Dagmar Boom, Ksenia Puhach, Nea Haatainen, Netta Laaksonen (L). Julia Junila ja Iina-Reeta Kaikkonen aloittivat toisen erän Mäkisen ja Ternavan sijaan. Jenni Jantunen tuli kolmanteen erään Puhachin tilalle.

Hakkuri Saana Lindgren oli avauspelin tapaan kaikki kaikessa salolaisille tehden 15/+9. Dagmar Boom keräsi 9/+1 ja toisessa erässä peliin tullut Iina-Reeta Kaikkonen 7/+2.

Suurin ero joukkueiden välillä nähtiin hyökkäysvarmuudessa: kun kotijoukkue heti vain kolme suoraa hyökkäysvirhettä, oli salolaisten määrä 15. Kotijoukkue vei lisäksi torjunnat 10-5. Hyökkäyspisteitä joukkueet tekivät ottelussa yhtä monta (34-34).

Katsojia: 540

Ottelutilasto

Back to top