Skip to Content
Euroopan cupit

LP Kangasalle melkoista kyytiä Kroatiassa

LP Kangasala sai melkoista kyytiä naisten lentopallon CEV cupin avausosassa Kroatiassa torstaina. Kotimaansa liigaa puhtaalla pelillä johtava Mladost Zagreb isku hieman reilussa tunnissa kirjoihin 3-0 (25-17, 25-14, 25-16).

Otteluparin jälkimmäinen osa pelataan Kangasalla 20.12. ja voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella parin Galatasaray (Turkki) – Scandicci (Italia) voittajan. Kiinalaisen supertähden Zhu Tingin johdattama Scandicci voitti avausosan keskiviikkonaTurkissa 3-1.

Mladost paukutti itsensä karkumatkalle kaikissa erissä heti aluksi. Ensimmäisessä ja toisessa erässä sen ollessa 16 pisteessä oli vieraat saaneet kasaan vain viisi ja kuusi pistettä,

Kotijoukkueen hyökkäysvarmuus sekä tehokkuus oli selkeästi LP Kangasalaa parempaa. Kotijoukkue teki vain kaksi suoraa hyökkäysvirhettä LP Kangsalan tehdessä 10. Mladostin hyökkäysprosentti oli 46, LP Kangasalan 34.

Vieraista Netta Rekola oli ehdoton ykkönen tehden 10/+10. Muun joukkueen tilasto näytti lukemia 26/-3. Nuoresta yleispelaajakaksikosta Neea-Maria Joki teki 10/-2 ja Iida Pöllänen 8/+3.

Mladostin ykkönen oli 18/+16 hakannut Katarina Pavicic. Passeja jakoi Mestaruusliigassakin LP-Vampulassa nähty Klara Peric.

Ottelutilasto

Ottelukuvat

Back to top