Skip to Content

Lounas sai kolme joukkuetta välieriin C-alue-SM -turnauksessa

C-nuorten aluemestaruuksista pelataan parhaillaan 16.-18.9. Mikkelissä. Kahden ensimmäisen päivän aikana on saatu selville sijoitusotteluihin yltäneet joukkueet.

Pojissa välieräparit ovat sunnuntaina aamulla Lounas – Pohjoinen ja Länsi – Etelä. Viime syksyltä mestaruutta puolustaa Länsi, joka löi niukasti tuolloin Lounaan finaalissa.

Pojissa sijoista 5-8 pelaavat puolestaan Lounas 2 – Länsi 2 ja Itä – Etelä 2. Näin sijoista 9-10 jäivät pelaamaan Itä 2 – Pohjoinen 2.

Tytöissä välierissä pelaavat sunnuntaiaamuna Länsi – Itä ja Lounaan joukkueet keskinäisessä mittelössä. Lounas puolustaa mestaruutta viime syksyltä lyötyään Lännen tuolloin finaalissa.

Tytöissä sijat 5-8 mitellään käyntiin ottelupareilla Pohjoinen – Itä 2 ja Etelä – Länsi 2. Sijat 9-10 jäivät Etelä 2 ja Pohjoinen 2 väliseksi selvitettäväksi.

Tyttöjen turnauksen pistetilaston kärkenä ovat kahden pelipäivän jälkeen Lounas 2:n Susan Söderlund (36) ja Etelä 2:n Ella Fredriksson (29). Pojissa kovimmat pisteentekijät ovat olleet Lounaan Ossi Lehtiö (51) ja Pohjoisen Kaapo Vanhatupa (40).

Mikkelin Passareiden järjestämään turnaukseen on valittu kultakin alueelta (Etelä, Itä, Lounas, Länsi ja Pohjoinen) parhaat 2008-2009- syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Jokaiselta alueelta tulee kaksi tyttö- ja kaksi poikajoukkuetta eli yhteensä pelikentillä pelaa 20 joukkuetta ja yli 250 pelaajaa.

Pelipaikkoina ovat Saimaa Stadium sekä lyseon ja Kalevankankaan koulut.

Turnaukset kiertävät vuosittain eri alueilla. Koko alueellisen katsastus-, leiritys- ja SM-turnausjärjestelmän tavoitteena on tarjota nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille väylä edetä urallaan seurajoukkueesta maajoukkueeseen saakka. Samalla heille tarjotaan laadukasta valmennusta ja apua urheilijan uralla etenemisessä.

Järjestäjien turnaussivu
https://www.passarit.net/c-junioreiden-alue-sm-2022/

C-tyttöjen otteluohjelma ja tulospalvelu:
https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2022n&sarja=TCalueSM

C-poikien otteluohjelma ja tulospalvelu:
https://lentopallo.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=vb2022n&sarja=PCalueSM&ottelut=1

Turnauksen kuvat
https://www.passarit.net/c-junioreiden-alue-sm-2022/kuvagalleria/

Joukkueiden kokoonpanot näet klikkaamalla tulospalvelusta kutakin joukkuetta

Kaikki ottelut ovat katsottavissa osoitteessa:
https://www.youtube.com/channel/UC-HCPff2qbYtu-wR8EB67Bw

Back to top