Skip to Content

Lounas dominoi C-ikäisten aluemestaruusturnausta Rovaniemellä

C-ikäisten lentopallon alue SM-turnauksessa Rovaniemellä selvitettiin perjantaina ja lauantaina välieräjoukkueet sunnuntaille. Lounaan joukkueet voittivat tytöissä kaikki 10 otteluaan ja pojissakin yhdeksän.kymmenestä.

Pojissa sunnuntaisiin välieräpareiksi muodostuivat Pohjoinen 1 – Länsi 1 ja Lounas 1 – Etelä 1. Lounas 1 ei ole hävinnyt turnauksen viidessä pelissä vielä erääkään. Kakkosjoukkueiden B-lohkon voittajaksi pelasi puhtaalla pelillä Lounas 2, joka hävisi puolivälierässä niukasti Etelä 1:lle 1-2.

Tyttöjen välieräparit ovat sunnuntaina Etelä 1 – Länsi 1 ja Lounas 1 – Lounas 2. Lounaan molemmat joukkueet pelasivat alkulohkot ilman erätappioita. Lounaan 1 voitti myös puolivälieränsä 2-9 eli ei ole vielä hävinnyt erääkään. Kakkosjoukkueiden lohkon voittanut Lounas 2 puolestaan nousi omassa puolivälierässän 2-1 -voittoon Pohjoinen 1:stä ja oli näin ainoa välieriin edennyt kakkosjoukkue tässä turnauksessa.

Turnauksen järjestelyistä vastaa Arctic Volley ja pelipaikka on SantaSport

Kaikki ottelut nähtävissä suorina lähetyksinä Lentopalloliiton kanavalta
https://live.lentopallo.fi/aluesm

Tyttöjen otteluohjelma ja tulokset
https://tulospalvelu.lentopallo.fi/category/TCalueSM23!vb2023n/tables

Poikien otteluohjelma ja tulokset
https://tulospalvelu.lentopallo.fi/category/PCalueSM23!vb2023n/tables

Turnauskuvat (Pekka Hartikainen)
https://hartpekka.kuvat.fi/kuvat/Rovaniemen+urheilu/Lentopallon+C-nuorten+alueiden+SM-turnaus/

Turnauksen järjestäjien sivut
https://arcticvolley.fi/juniorit-ja-aikuiset/tapahtumat/c-aluesm-2023/

Turnaukset kiertävät vuosittain eri alueilla. Koko alueellisen katsastus-, leiritys- ja SM-turnausjärjestelmän tavoitteena on tarjota nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille väylä edetä urallaan seurajoukkueesta maajoukkueeseen saakka. Samalla heille tarjotaan laadukasta valmennusta ja apua urheilijan uralla etenemisessä.

Kummankin ikäluokan aluejoukkueiden SM-kisoihin osallistuu 10 tyttö- ja 10 poikajoukkuetta eli jokaiselta alueelta kaksi joukkuetta tytöissä ja kaksi pojissa, mikäli tämä on mahdollista. Täten tapahtumaan osallistuu yli 250 pelaajaa ja noin 50 taustahenkilöä.

B-ikäisten turnaus pelataan viikkoa myöhemmin Joensuussa 23.-24.9.
alue SM 2023

Back to top