Skip to Content

Lentis-Liikkari materiaalit seurojen vapaassa käytössä – kotitehtävät munLentis -apiss!

Lentis-Liikkari täyttää tänä vuonna 10 vuotta! Lentis-Liikkari tarjoaa seuroille edelleen mahdollisuuden toteuttaa laadukasta alle kouluikäisten lasten harrastustoimintaa. Nyt kaikki materiaali on seurojen vapaasti ladattavissa ja käytettävissä. Lisäksi kotitehtävät on viety munLentis -applikaatioon, joka on maksutta kaikkien ladattavissa Play Kaupassa ja App Storessa. Kotitehtävien käyttöön otto vaatii vain rekisteröitymisen.

Lentis-Liikkari passi
Lentis-Liikkarilaisille on tarjolla myös oma 5 € hintainen Lentis-Liikkari passi, jonka avulla seurat voivat halutessaan rekisteröidä pienet jäsenensä lentopallon harrastajiksi. Passin yhteyteen on saatavilla myös 2€ hintainen vakuutus. Lentis-Liikkari passit hankitaan Suomisportista (www.suomisport.fi).

Mikä on Lentis-Liikkari?
Lentis-Liikkari on valmis formaatti alle kouluikäisten lasten laadukkaalle palloiluharrastukselle. Ohjaajille on valmiiksi suunnitellut tuokiosuunnitelmat 30 kerralle, ja toiminnan tueksi on paljon muuta tukimateriaaliaLentis-Liikkarissa opetellen liikunnan perustaitoja pallon kanssa. Emme kuitenkaan vielä keskity sormilyönnin opettelemiseen, vaikka jokaisessa tuokiossa onkin läsnä pehmeät pallot. Pallon kanssa leikkimisen myötä toivomme, että lapset tottuvat käsittelemään palloa ja oppivat lentopallon kannalta tärkeitä liikkumistaitoja. Lisäksi Lentis-Liikkarin avulla lentopalloseuroilla on paremmat mahdollisuudet ohjata lapset ja heidän perheensä lajimme pariin, sillä joka neljäs tuokio on perheliikuntatuokio, jolloin lapset liikkuvat yhdessä oman aikuisen kanssa.

Koulutetut ohjaajat
Vaikka materiaali on maksutta seurojen käytössä, haluamme että jokainen ohjaaja suorittaa Liikuntaleikkikouluohjaaja -koulutuken. Koulutuksia järjestää liikunnan aluejärjestöt, joiden yhteystiedot löydät täältä >>>.

Materiaalit

  • Valmiit tuokiosuunnitelmat (30 kpl)
  • Valmiit kotitehtävät munLentis -apissa tai painettavassa kotitehtävävihkossa
  • Valmiit juliste pohjat ja logot markkinoinnin tueksi
  • Valmiit todistuspohjat

Back to top