Skip to Content

Koululentiskampanjassa mukana 371 koulua!

Koululentiskampanja syöksyy tänä vuonna munLentis -mobiiliapplikaatioon, ja esittelee uuden vauhdikkaan 4 vs 4 koululentispelin!

Koululentiskampanjaan ilmoittautui yhteensä 371 koulua, jotka ovat luvanneet tutustuttaa yli 64 300 oppilasta koululentiksen saloihin! Koululentiskampanjaa vietetään tutulla paikallaan viikolla 44, mutta itse kampanja on uudistunut monilta osin. Uuden ilmeen lisäksi koululentiksen kampanjaviikon aikana julkaistavat pallotemput siirtyvät munLentis -applikaatioon, joka on maksutta ladattavissa sekä Play kaupasta, että App storesta. Suuri toiveemme olisi, että tänä vuonna kouluissa pelattaisiin lentopallo mahdollisimman paljon! Niinpä rohkaisemme lentopalloseurojamme jalkautumaan kouluihin avustamaan pelaamisen opettamisessa ja turnauspäivien järjestämisessä!

Koululentiskampanja syöksyy digi-aikaan!

Julkaisemme kampanjaviikon (vk 44) jokaisena päivänä koululentopalloon soveltuvia pallotemppuja munLentis appiin, jossa niitä pääsee suorittamaan kuin kännykkäpelissä.

Applikaation Harjoittelu-osiosta löytyy monipuolisesti sisältöä eri kategorioittain. Koululentikselle on oma osio, josta löytyy mm. pallotemppuja, pienpelejä, lihaskunto- ja lajitekniikkaharjoitteita, sekä pelejä ja leikkejä. 

Löydä lähin lentopalloseura -ominaisuus

MunLentis apissa on ”Löydä lähin seura” -toiminto, josta lentopallosta innostuneet lapset voivat etsiä itseään lähimmän seuran tiedot. Toiminto löytyy Etusivun ”Tutustu lentopalloon” -kohdasta.


Uusi 4 vs 4 Koululentispeli

Vuoden 2022 Koululentispeli on nimeltään Kids Volley. Se on Tanskassa kehitetty koululentispeli, joka osallistaa luokan kaikki oppilaat liikkumaan. Pelissä on viisi tasoa, joten siitä löytyy varmasti mielekäs pelimuoto kaikille ikäluokille. Katso myös video sääntötarkennuksista, ja ei muuta kuin pelit käyntiin!
Muuta materiaalia

Koululentiksen nettisivuille löytyy koululentispäivien ja -turnausten tueksi materiaalia

  • Kunniakirja oppilaille 2022
  • Meidän koulun Koululentispäivä -juliste A3
  • Meidän koulun Koululentisturnaus -juliste A3
  • Kolmen, neljän ja viiden joukkueen turnauskaavio
Back to top