Skip to Content

Kotimainen biitsikesä käyntiin viikonloppuna Vantaalla

Biitsi Vantaan kentät täyttyvät ensimmäisen kerran tulevana viikonloppuna 14.-15.5., kun huippuolosuhteista pääsevät nauttimaan harjoitusturnauksen merkeissä Suomen huippuparit sekä kolme naisten kärkiparia Virosta.

Viikonlopun avaa lauantaina pelattava naisten turnaus, joka tarjoaa joukkueille tärkeän mahdollisuuden kauteen valmistautumiseen, kun lähes suoraan pelien jälkeen naiset suuntaavat kolmen joukkueen voimin Kusadasin Challenger-turnaukseen Turkkiin. Turkin jälkeen joukkueet pelaavat turnauksissa koko kesän ajan viikoittain joko maailmalla tai kotimaassa. Lauantain pelit käynnistyvät noin klo 11:30 ja turnauksen huipentavat ratkaisuottelut pelataan noin klo 17.

Naisten osallistujat

 1. Taru Lahti-Liukkonen / Niina Ahtiainen
 2. Anniina Parkkinen / Vilhelmiina Prihti
 3. Ida Sinisalo / Sara Sinisalo
 4. Anna Rantala / Anniina Muukka
 5. Sofia Mäkitalo / Linnea Hautala
 6. Eva Liisa Kuivonen / Liisa Lotta Jürgenson (Viro)
 7. Annemar Neiland / Merike Errit (Viro)
 8. Heleene Hollas / Liisa Soomets (Viro)

Sunnuntainen miesten turnaus pelataan kotimaisten huippuparien voimin. Poikien U22 / U20 leirin yhteydessä pelattavassa turnauksessa on mukana yhteensä kuusi paria, joista ennakkosuosikkina päivään lähtee pari Jyrki Nurminen / Santeri Siren. Turnauksessa saadaan tärkeitä pelejä Jyrkille ja Santerille, jotka lähtevät avaamaan kv-kauden Rodokselle ensi viikolla. Samalla tarjotaan parasta mahdollista vastusta Arttur Pennaselle ja Sebastián Pozo Hernándezille, jotka suuntaavat kesäkuun alussa Hollantiin U22 EM-kisoihin. Miesten pelit käynnistyvät klo 12.30 ja ratkaisuottelut pelataan noin klo 16.

Miesten osallistujat:

 1. Santeri SIren / Jyrki Nurminen
 2. Pekka Piippo / Teppo Pulkkinen
 3. Arttur Pennanen / Sebastián Pozo Hernández (U22)
 4. Valter Pennanen / Pyry Topio
 5. Samu Pulkkinen / Samuel Vainio (U20)
 6. Aleksi Oksanen / Otto Keinonen (U20)

Kilpailukausi on pääsemässä vauhtiin ja valmistautumisen viimeinen silaus siihen saadaan siis Biitsi Vantaan harjoitusturnauksesta. Turnaus toteutetaan ennen kaikkea pelaajien kauteen valmistautumista ajatellen, mutta myös yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan huippuotteluita.

Biitsi Vantaan kentät avautuvat viikonloppuna myös irtovuoromyyntiin ja kuka tahansa pääsee avaamaan ulkokauden varaamalla vuoron Biitsi-sovelluksen tai http://biitsi.fi/varaa kautta. Biitsi Vantaan oheispalvelut ovat myös pelaajien ja yleisön käytettävissä läpi viikonlopun.

Back to top