Skip to Content

Koskelon Stuttgart harppasi kohti CEV Cupin finaalia

Roosa Koskelon saksalaisjoukkue Allianz Stuttgart otti aimoharppauksen keskiviikkona kohti Euroopan toiseksi suurimman lentopallon cupkilpailun CEV Cupin finaalia. Stuttgart haki välierien avausosassa 3-1 (25-18, 21-25, 25-15, 25-22) -voiton kroatialaisesta Mladost Zagrebista vieraskentältä.

Koskelo pelasi tutusti Stuttgartin liberona merkkauttaen 13 vastaanottoa tilastoihin. Simone Lee (23/+17) ja Krystal Rivers (23/+20) olivat kotijoukkueelle liian kovia pideltäviä.

Roosa Koskelo:

– Tiedettiin, että Zagreb on varsinkin kotonaan kova joukkue, ei ole ihan sattumaa että he kaatoivat puolivälierässä puolalaisen LKS Lodzin. Heillä on todella hyvä syöttö ja fyysinen joukkue, pelaajat on pitkiä ja ulottuvia torjunnassa. Ajoittain oltiin vaikeuksissa hyökkäyspelin kanssa ja ei saatu palloa kuolemaan, Zagreb puolusti upeasti koko joukkueen laajuudella.

– Ehkä lopulta sitten rutiini oli se mikä ratkaisi, Bundesliiga on niin kova sarja että meillä yksinkertaisesti oli vastustajaa enemmän kokemusta kovista peleistä ja niiden kääntämisestä voitoksi.

– Toiseen peliin iso parannettava asia on meidän oma torjuntapeli, se oli eilisen iso heikkous meillä normaaliin verrattuna. Itse olin kaiken kaikkiaan vähillä töillä läpi pelin, mikä on sairaan ärsyttävää kun tuntuu että on ihan ulkona pelistä kun ei tule palloja. Hieno voitto ja iso askel lähempänä aika todella siistiä saavutusta!

Toinen osaottelu pelataan Stuttgartissa 1.3.

Toisessa välieräparissa turkkilaisjoukkue Eczacibasi voitti vieraissa avausottelussa romanialaisen Alba Blajin 3-0.

Back to top