Skip to Content

Hernandez/Pennanen viidenneksi U22 EM-biitsissä

Sebastian Pozo Hernandez / Arttur Pennanen sijoittuivat viidenneksi ja Vilhelmiina Prihti / Sara Sinisalo yhdeksänneksi beach volleyn U22 EM-kilpailuissa Alankomaiden Vlissingenissä ja Bilthovenissa.

Sebastian Pozo Hernandez / Arttur Pennanen voittivat alkulohkonsa selviiytyen suoraan 16-kierrokselle, Siinä suomalaiskaksikko kaatoi belgialaiset Louis Laenen / Thibault Goset 21-13, 21-18.

21-vuotiaalle Pennaselle nuorten EM-kisat olivat jo uran neljännet ja 20-vuotiaalle Pozo Hernandezille toiset. Molemmille sijoitus oli uran paras.

Paikasta mitalipeleihin pelattaessa vastaan asettuivat itävaltalaiset Timo Hammarberg / Laurenc Grössig, joiden voittonumerot olivat lauantai-iltana 16-21, 18-21.

Valmentaja Jussi Tommola ja EM-viitoset Sebastian Pozo Hernandez – Arttur Pennanen.

Naisissa Vilhelmiina Prihti / Sara Sinisalo voittivat alkulohkon kakkostilan jälkeen 1. pudotuspelikierroksen ottelussaan kreikkalaiset Georgia Antonakaki / Ioanna Pardikaki 21-14, 21-9. Tie puolivälieriin katkesi kuitenkin, kun tanskalaiset Clara Windeleff / Sofia Bisgaard olivat parempia 16-21, 13-21.

Prihti pelasi nyt 21-vuotiaana viimeiset nuorten EM-kisansa, jotka olivat hänelle peräti kahdeksannet. Parhaaksi sijoitukseksi tuli seitsemäs ensimmäisessä EM-kisoissa (U18) 2017 Aliisa Vuorisen kanssa. Sara Sinisalolle nuorten EM-kisat olivat kolmannet.