Skip to Content

Beach volley -jaoksen toiminta uudistuu – hae mukaan!

Lentopalloliiton hallituksen alla toimii toimialaryhmiä ja jaoksia. Ryhmien ja jaosten kokoonpanot vahvistettiin hallituksen kokouksessa helmikuun lopussa. Samalla päätettiin beach volley -jaoksen uudesta roolista ja kokoonpanosta. Haemme nyt beach volley -jaokseen jäseniä seuroista ja sidosryhmistä.

Beach volley -jaoksen roolina on jatkossa beach volleyn seura- ja kilpailutoiminnan tukeminen. Jaos vastaa esimerkiksi kiertueisiin liittyvien kehitys- ja päätösesitysten valmistelusta yhdessä kiertueita toteuttavien tahojen kanssa. Vuonna 2022 aloittaa uutena Lentopalloliiton toimialaryhmänä Huippu-urheiluryhmä. Ryhmän vastuulla on jatkossa myös beach volleyn huippu-urheilu eli aikuisten ja nuorten maajoukkue- ja akatemiatoiminta sekä beach volleyn kansallisen valmennuskeskuksen toiminta.

Beach volley -jaos kokoontuu tarpeen mukaan, noin kahdeksan kertaa vuodessa. Kokoukset pidetään pääasiassa etäyhteyksin. Jaos osallistuu beach volley -toimintaan koskevien toiminnallisten asioiden valmistelun lisäksi myös pitkän aikavälin tavoitteiden valmisteluun ja kommentointiin. Keväällä 2022 ryhmällä on esimerkiksi mahdollisuus antaa näkemyksensä Lentopalloliiton strategiatyöhön beach volleyn osalta.

Beach volley jaokseen valitaan seitsemän jäsentä. Mukaan toivotaan jäseniä sekä beach volleyn erikoisseuroista että beach volley -toiminnassa aktiivisista lentopalloseuroista. Ryhmään valitaan vuosittain myös yksi sidosryhmien edustaja, esimerkiksi beach volley -halliyhtiön edustaja. Sidosryhmien edustajan paikka on kiertävä.

Jaoksen puheenjohtajana toimii hallituksen beach volley -vastaava ja esittelijöinä Lentopalloliiton seuratoiminnasta ja beach volleysta vastaavat henkilöt sekä kilpailutoiminnan osalta kiertueiden toteuttajatahot ja/tai kiertueiden kilpailupäälliköt.

Hakemukset jaokseen sähköpostitse 27.3. mennessä hallituksen beach volley -vastaavalle, Noora Moilaselle (noora.moilanen@lentopalloliitto.fi).

Lisätietoa jaoksesta:

Noora Moilanen
noora.moilanen@lentopalloliitto.fi
puh. 044 020 9766

Back to top