Skip to Content

B-nuorten alue-SM pelataan 23.-25.9. Helsingissä

Viime viikonlopun C-nuorten aluemestaruuksiien ratkettua siirretään katseet tulevaan viikonloppuun Helsinkiin, jossa pelataan B-ikäisten aluemestaruuksista 23.-25.9. Puma-Volleyn ja Vantaa Ducksin järjestämänä. Mestaruuksia puolustavan molemmissa sarjoissa Lounaan joukkueet.

Turnaukseen on valittu kultakin alueelta (Etelä, Itä, Lounas, Länsi ja Pohjoinen) parhaat 2006-2007- syntyneet tyttö- ja poikajuniorit. Jokaiselta alueelta tulee kaksi tyttö- ja kaksi poikajoukkuetta eli yhteensä pelikentillä pelaa 20 joukkuetta ja yli 250 pelaajaa.

Pelipaikkoina ovat Pasilan urheiluhalli (tytöt, poikien alkulohko 1 ja ylemmät jatkopelit) sekä Mäkelänrinteen uimahallin pallohalli (poikien alkulohko 2 ja alemmat jatkopelit).

Turnaukset kiertävät vuosittain eri alueilla. Koko alueellisen katsastus-, leiritys- ja SM-turnausjärjestelmän tavoitteena on tarjota nuorille lahjakkaille lentopalloilijoille väylä edetä urallaan seurajoukkueesta maajoukkueeseen saakka. Samalla heille tarjotaan laadukasta valmennusta ja apua urheilijan uralla etenemisessä.

Järjestäjien turnaussivu FB:ssa
B-tyttöjen otteluohjelma ja tulospalvelu
B-poikien otteluohjelma ja tulospalvelu
Kaikki ottelut ovat katsottavissa Lentopalloliiton Youtube-kanavalla osoitteessa

Back to top