Skip to Content

Alankomaiden kaksikolle Kaislasalo-Heiskanen hopeaa

Menneellä viikolla Euroopan kentillä suomalaisista kausi päättyi Alankomaissa finaaleissa hopealle päätyneillä Samuli Kaislasalolla ja Jere Heiskasella. Finaaleissa Aaro Nikula on Portugalissa enää voiton päässä mestaruuden uusimisesta. Saksassa ja Puolassa vasta odotellaan finaalien alkamista.

🇩🇪

Saksan Bundesligan molemmissa finaaleissa nähdään suomalaisväriä. Antti Ronkaisen runkosarjan voittanut Berlin Recycling Volleys kohtaa miehissä Friedrichshafenin. Berliiniläiset löivät Matti Alatalon ensi kauden seuran Dürenin välierissä 3-0 ja Friedrichshafen Lüneburgin 3-1.

Roosa Koskelo aloittaa Stuttgartin kanssa jo neljännet finaalinsa Saksassa. Vastaansa on tiistaina alkavassa finaalisarjassa runkosarjan kolmonen Potsdam. Stuttgart pudotti välierissä Dresdenin 2-0 ja Potsdam Schwerinin samoin numeroin.

  • Jos joskus on ollut käsijarru päällä puskemista paineet niskassa, niin nyt oli. Kuraa, mutta tulos tärkein, Koskelo totesi jälkimmäisen välierä jälkeen.

🇮🇹
Luka Marttilan Monza jatkaa pelaamista sijoista 5-9 Italian A1-liigassa. Monza on voittanut jatkosarjan neljästä pelistä nyt kolme ja on Perugian jälkeen sen kakkosena tasapistein. Viikolla Monza löi Veronan vieraissa 3-0 (25-18, 25-17, 26-24). Marttila kävi syöttämässä kerran ja täräytti ässällä avauserän päåtökseen.

🇵🇱
Eemi Tervaportin Jastrzebski ja Tuomas Sammelvuon valmentama Kedzierzyn-Kozle kohtaavat Mestarien liigan finaalin lisäksi myös Puolan liigan finaaleissa. Finaalit käynnistyvät keskiviikkona. Tervaportin joukkue voitti välierissä 3-0 Zawiercien ja Sammelvuon joukkue runkosarjan ykkösen Rzeszowin 3-0.

🇵🇹
Aaro Nikulan Benfica otti johdon Portugalin finaaleissa Fonte Bastardoa vastaan otteluvoitoin 2-1 voitettuaan 3. finaalin murskaavasti 3-0 (25-13, 25-20, 25-19). Nikula kävi kentällä kahdessa viimeisessä erässä tehden niihin 3/+3 (1 ässä, hyök 2/6). Mestaruus on Benficalle katkolla keskiviikkona ensimmäisen kerran vieraskentällä.

🇳🇱
Alankomaiden liigan finaaleissa Jere Heiskasen ja Samuli Kaislasalon Orion nappasi heopeaa, kun finaalisarjassa Dynamo Apeldoorn oli parempi voitoin 3-0. Orion sai kolmeen finaaliin yhden erävoiton, viimeiseen sellaiseen joka päättyi vapunaattona 1-3 (21-25, 26-24, 15-25, 16-25).

🇭🇺
Salla Karhun Bekescsabai aloitti Unkarin finaalit 1-3 -tappiolla Vasas Budapestille vieraskentällä. Karhu kävi kentällä kahdessa viimeisessä erässä takakentällä. Finaalit jatkuvat tiistaina.

Back to top