Skip to Content
Euroopan cupit

Akaa-Volley taistellen niukkaan kotivoittoon serbialaisista

Akaa-Volley joutui ahtaalle lentopallon miesten CEV Cupissa tiistaina kotikentällään serbialaisen Ribnica Kraljevon kanssa. Akaalaiset venyivät kuitenkin lopulta ensimmäisen osaottelun voittoon 3-2 (22-25, 25-13, 21-25, 25-14, 15-10).

Toinen osaottelu pelataan viikon kuluttua 29.11. Kraljevossa. Sieltä voitto toisi jatkopaikan Akaa-Volleylle. Jos ottelu päättyy 3-2 -kotivoittoon, pelataan jatkoerä jatkopaikasta. Kraljevon 3-0 tai 3-1 -kotivoitolla se etenisi jatkoon.

Otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan otteluparista Melilla (Espanja) – Odolena Voda (Tsekki). Kyseinen pari käynnistyy keskiviikkona.

Ribnica oli viime kaudella Serbian liigan viides ja on nyt liigassa yhdeksäntenä voitettuaan vain kaksi peliä seitsemästä.

Akaa Volleyn avaus tiistaina: Ilja Ivanov, Matej Smidl, Jere Heiskanen, Mikko Räsänen, Petteri Tyynismaa, Antti Taponen ja Louis Pineau (lib.).

Tsekkihakkuri Matej Smidl oli kovalla pelipäällä tehden 32/+22 58% hyökkäyksellä. Mikko Räsänen paukutti kuusi ässäsyöttä tehden 16/+12 ja Jere Heiskanen sai kasaan 13/+9. Petteri Tyynismaa onnistui keskipelaajista, saalis 11/+7.

Serbialaisjoukkueen tehokkain oli 21/+13 tehnyt hakkuri Mladen Bojovic.

Ottelutilasto


Back to top