Skip to Content

742 joukkuetta valloittaa Joensuun Mehtimäen Power Cupissa – Avajaisissa esiintymässä Ahti ja HUGO

Pitkä odotus on tulossa päätökseen, kun maailman suurin lasten ja nuorten lentopalloturnaus Power Cup käynnistyy Joensuun Mehtimäessä torstaina 6.6. Nelipäiväinen tapahtuma pitää sisällään tuhansien otteluiden lisäksi paljon muita aktiviteetteja. Ottelut käynnistyvät torstaina klo 12 yhtä aikaa tapahtumajohtajan pillin vihellyksestä. Iso osa 742 joukkueesta suuntaakin Joensuuhun jo keskiviikon aikana. 

”Power Cup kokoaa jälleen lapset ja nuoret ympäri Suomen yhteen iloitsemaan liikunnan ja urheilun pariin ja nauttimaan kesäloman parhaasta aloituksesta. Lisäksi tapahtumaan on saapumassa ulkomailta 54 joukkuetta. Tässä kohtaa täytyy jo antaa iso kiitos järjestävälle seuralle, vapaaehtoisillemme ja yhteistyökumppaneillemme, joiden kanssa olemme rakentaneet tapahtumaa. Paras palkinto tulee torstaina, kun lapset ja nuoret saapuvat tapahtumaan ja heidän kasvoiltaan paistaa vilpitön ilo, kun he vihdoin pääsevät odotuksen jälkeen Power Cupiin. Tervetuloa siis tapahtumaan pelaajamme, mutta myös kaikki joensuulaiset. Tämän ikimuistoisen kesän aloituksen voi todella kokea vain paikan päällä”, muistuttaa Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

Power Cup on kaikille avoin tapahtuma, eli kaikki ovat tervetulleita vierailemaan tapahtumassa. Tapahtumaan odotetaankin osallistuvan myös paljon paikallisia ja Joensuussa vierailevia turisteja. Varsinaiset avajaiset järjestetään torstai-iltana klo 19 alkaen Power-torilla Anyday Nuts -lavalla.  Avajaisten artisteina nähdään nuorten toivomat Suomen räp-kentän kuumimpiin nimiin kuuluva Ahti sekä lahjakas pop-artisti HUGO. Ahti tunnetaan koukuttavista sanoituksistaan ja vakuuttavista esiintymisistään. Hän on myös toiminut HUGOn mentorina artistiuran alkuvaiheessa, ja HUGOn hitit ovatkin tehneet selvää jälkeä Suomen Spotifyn Top50-listalla.

Tapahtuma-alueen ytimestä löytyvä Power-tori palvelee niin vierailijoita kuin pelaajia erilaisten ruoka- ja kumppanipisteiden muodossa. Luvassa on leikkimielisiä kisailuja Anyday Nuts -lavalla. Lentopallon rinnalla on siis tarjolla monipuolista oheisohjelmaa ja kumppanien erilaisia aktivointeja. 

Suosittelemme alueelle tulevia tutustumaan aikatauluihin ja alueeseen Power Cupin sivuilta www.powercup.fisekä lataamaan munLentis -sovelluksen, jossa on mukana erilaisia kumppaneiden tarjoamia etuja ja paljon tietoa tapahtumasta.

Vuoden 2024 Power Cupin paikallisesta järjestämisestä vastaa joensuulainen lentopalloilun erikoisseura Joen Juju Ry. Yksin tämän kokoluokan tapahtumaa ei kuitenkaan voida järjestää, vaan mukana talkoilemassa on myös muita seuroja yli lajirajojen. Toivotammekin kaikki lämpimästi tervetulleeksi Joensuuhun, kaupunkiin idässä!

Power Cup rakentuu yhdessä monen eri alan yrityksen kanssa

Vuosittain tuhannet lapset ja nuoret pääsevät nauttimaan liikunnan tuomasta ilosta, josta iso kiitos kuuluu meidän yhteistyökumppaneillemme. Osa kumppaneista tarjoaa myös omia tuotteitaan lahjoituksena pelaajille ja tapahtuman käyttöön. Nämä lahjoitukset ovat merkittävä apu tapahtuman mahdollistamisessa.

Anyday Nuts

Anyday Nuts on mukana pääyhteistyökumppanina tuomassa hyvää energiaa ja ravitsevampia pelitaukoja Power Cupiin. Sen tuotteita, pähkinäpatukoita ja -pusseja, tulee olemaan tarjolla powerilaisille otettavaksi mukaan pelitaukojen evääksi.

Pielispakari

Pielispakari lisää aterioiden monipuolisuutta lahjoittamalla tapahtumaan 100 000 leipää ravitsemaan nuoria. Lisäksi Pielispakarin karjalaisia perinnetuotteita löytyy Power-kioskeista tapahtuma-alueelta.

Bunge Finland

Suomen ainoa margariinitehdas Bunge lahjoittaa Power Cupiin 90 000 Keijun margariininappia. Keiju-levitteiden pääraaka-aine on luonnon oma rypsiöljy, joka sisältää runsaasti meille kaikille välttämättömiä, hyvinvointiamme tukevia omega-3-rasvahappoja. Keiju, päällimmäisenä maku!

OnePlus

Jotta yhteydenpito ei Powerissa katkea on OnePlus lahjoittanut 30 älypuhelinta Power Cup -tiimin käyttöön. Puhelimet ovat varsinkin tärkeässä roolissa majoituskoulujen yhteydenpidossa, sekä infopisteen kyselyiden ja tiedonkulun välineenä.

”OnePlus on mielellään tukemassa Power Cupia, maailman suurinta lentopallotapahtumaa, joka innostaa nuoria liikkumaan ja yhdistää heitä. Näin saamme uudelleen käyttöön meidän hieman vanhemmat mutta hyväkuntoiset älypuhelimet Power Cupin vapaaehtoistyöntekijöille.” sanoo Elias Salmi, OnePlus Suomen Maajohtaja

Lisäksi Power Cupissa on useita yrityksiä, jotka tukevat lasten ja nuorten liikuntaa, sekä tapahtumaa muuten kuin tuotteilla. Tutustu Power Cupin kaikkiin kumppaneihin ja lahjoituksiin www.powercup.fi

Back to top