Skip to Content

672 joukkuetta ilmoittautui mukaan Power Cupiin jo 1.jakson aikana

Power Cupin 1.jakson ilmoittautuminen keräsi 672 joukkuetta 6.–9.6. Joensuussa pelattavaan juniorilentopalloturnaukseen. Ilmoittautuminen keräsi innokkaita lentopalloilijoita jälleen myös ulkomailta. Tulevassa Power Cupissa nähdään joukkueita Suomen lisäksi ainakin Virosta, Unkarista, Romaniasta ja Latviasta.

”Ensimmäisellä jaksolla otettiin oikein kunnon loppukiri ja upeaa nähdä, että meillä on enemmän joukkueita kuin viime vuonna tähän aikaan. Myös ulkomailta tulevien joukkueiden kiinnostus tapahtumaa kohtaan on kasvanut ja useampi maa haluaa lähettää nuoria turnaukseemme. Odotamme jo niin innolla kesän parasta aloitusta ja nuorten kasvoilta paistavaa iloa”, riemuitsee Power Cupin tapahtumajohtaja Anna Komu.

”Olemme paikallisena järjestäjänä innoissamme 1. ilmoittautumisjakson aikana ilmoittautuneiden joukkueiden määrästä. Power Cupin järjestelyt etenevät suunnitelmien mukaan aikataulussa. Puitteet Joensuussa mahdollistavat suurenkin osallistujamäärän mukanaolon. Odotammekin innolla, mihin lukemiin joukkuemäärä nousee 2. jakson aikana. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleeksi Joensuuhun, kaupunkiin idässä”, kommentoi Power Cupin paikallispäällikkö Sami Leinonen.

Toinen ilmoittautumisjakso käynnistyy 15. maaliskuuta ja päättyy 15. huhtikuuta. Tämän jälkeen tiedossa on koko juniorilentopalloturnaukseen osallistuvien joukkueiden lopullinen määrä. Mukaan tapahtumaan voi osallistua myös vapaaehtoisena, joiden haku on auki tälläkin hetkellä. Lisätietoja löytyy Power Cupin sivuilta www.powercup.fi.

Luvassa on ikimuistoisia hetkiä, kun Power Cup valtaa Joensuun Mehtimäen. Lentopallon rinnalla on monipuolista oheisohjelmaa ja kumppanien erilaisia aktivointeja. Lisäksi Powertori palvelee joka päivä tapahtuma-alueella monipuolisilla pisteillä niin tapahtumaan osallistuvia pelaajia kuin vierailijoita. Luvassa on myös leikkimielisiä kisailua Anyday Nuts -lavalla Power Cupin ytimessä. Powerin päätösbileet löytyvät tutusti lauantai-illan ohjelmistosta.

Tapahtuma-alueen keskeinen sijainti Joensuun keskustan tuntumassa houkuttelee tapahtumaan varmasti myös paikallisia, kuin myös Joensuussa vierailevia turisteja. Alueelle onkin vapaa pääsy eli kaikki ovat tervetulleita seuraamaan pelejä ja vierailemaan Powertorin pisteillä, sekä kuuntelemaan myöhemmin julkaistavan avajaisten artistin keikkaa. 

”Toivoin, että mahdollisimman moni löytää Power Cupin sykkeeseen nauttimaan lentopallon riemusta ja energisestä tapahtumasta. Tämä ikimuistoinen kesän aloitus tarjoaa urheilun lisäksi paljon muutakin, mitä ei voi kokea kuin paikan päällä”, vinkkaa Komu.

Tutustu aikatauluun tästä: www.powercup.fi/info/ohjelma-aikataulut/

Järjestävänä seurana toimii Joen Juju.

Back to top