Skip to Content

Suomalaisten saaliina EM-biitsistä yhdeksäs ja 17:s tila

Niina Ahtiainen / Taru Lahti-Liukkonen sijoittuivat yhdeksänneksi ja Sara Sinisalo / Anniina Parkkinen 17:nneksi beach volleyn naisten EM-turnauksessa Itävallan Wienissa. Molempien suomalaisparien etenemisen katkaiisi italialaisparit.

Ahtiainen / Lahti-Liukkonen voittivat torstaina ensimmäisen pudotuspeliottelunsa saksalaisia Sandra Ittlinger / Karla Borger vastaan 24-22, 21-15. Neljännesvälierissä vastaan asettuivat illalla turnauksessa kolmanneksi sijoitetut italialaiset Valentina Gottardi / Marta Menegatti. 12 vuoden takaisin Euroopan mestari Menegatti nuoren parinsa (20 v) kanssa pelasi ehjästi vieden voiton 12-21, 15-21.

EM-kisojen ensikertalainen Sara Sinisalo parinsa Anniina Parkkisen kanssa sai vastaansa ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle italialaiset Margherita Bianchin / Claudia Scampoli. Suomalaiset veivät avauserän 21-19, mutta kaksi seuraavaa menivät vastustajille 12-21, 13-15.

Suomalaisten torstain tulokset

Niina Ahtiainen / Taru Lahti-Liukkonen

vs Sandra Ittlinger / Karla Borger (Saksa) 24-22, 21-15
vs Valentina Gottardi / Marta Menegatti (Italia) 12-21, 15-21

Sara Sinisalo / Anniina Parkkinen

vs Margherita Bianchin / Claudia Scampoli (Italia) 21-19, 12-21, 13-15

Päivän suomalaiskommentit

Taru Lahti-Liukkonen:

-Aamun pelissä oli supervälähdyksiä ja hyvää tekemistä. Saimme luotua kovaa painetta vastustajalle omalla syötöllä ja näin ollen myös torjunta-puolustus oli laadukasta.

-Päivän toisessa pelissä Italia tuli todella vahvasti – emme pystyneet kunnolla heitä tänään haastamaan. Nälkää jäi isosti.

Anniina Parkkinen:

-Ensimmäinen erä lähti hienosti käyntiin Italiaa vastaan. Toisessa tehtiin vähän liikaa virheitä ja Italia vei sen aika selkeästi. Kolmas oli tiukkaa ja hyvää tekemistä, mutta valitettavasti tänään ei ihan riittänyt.

-Parhaimmillaan pelattiin tänään tosi hyvää peliä ja harmi, ettei pelit enää jatku. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa vielä loppukauteen

Back to top