Skip to Content
Masters

Lempo-Volley ja Kyyjärven Kyky 35-vuotiaiden SM-kultaan

Masters 35-sarjojen lentopallon SM-turnaukset pelattiin viime viikonloppuna Lempäälässä naisten ja Rovaniemellä miesten osalta. 55-vuotiaat pojat puolestaan kisasivat Ylivieskassa.

M35 mestariksi pelasi Kyyjärven Kyky kaadettuaan viiden joukkueen turnauksen finaalissa Tampereen Kisatoverit jännärissä erin 2-1 (19-25, 25-19, 19-17). pronssia nappasi Perungan Pojat voitettuaan Sun Volleyn 2-0.

Miehet 35 SM-turnauksen tulokset

M35 mestarijoukkue
Rantanen Aapo, Hirvelä Harri, Koskela Niko-Matti, Huumarkangas Henrik, Kuivalainen Tom, Ikonen Tuomo, Salgado Luis, Vaittinen Timo, Saarijärvi Harri. Kalliojärvi Hannu (Valmentaja)

N35 SM-finaalit pelattiin Lempäälässä Hakkarin liikuntahallissaviiden joukkueen yhden päivän turnauksena

Suomen mestaruuden voitti järjestävä seura Lempo-Volley. Hopeaa voitti Nurmon Jymy ja pronssia Tapanilan Erä. Neljäs oli Kausalan Yritys ja viides KoLe-57.

Turnauksessa miteltiin ensin alkusarja, jossa kaikki joukkueet kohtasivat. Sen jälkeen kaksi parasta pelasivat finaalissa ja kolmas sekä neljäs pronssipelissä.

Finaalissa Lempo voitti Jymyn 2-0 (25-19, 25-17). Lempo voitti alkusarjan ja voitti kaikki turnauksen viisi peliään eräsuhteella 10-0 ja kirkasti viime vuoden SM-hopeansa. Lempo-Volleylle SM-kulta oli Masters-sarjoissa seurahistorian ensimmäinen Suomen mestaruus.

Pronssipelissä alkusarjan neljäs Erä voitti Yrityksen 2-1 (25-17, 23-25, 15-12).

Naiset 35 SM-turnauksen tulokset

N35 mestarijoukkue
Jenni Saarinen, Sanna-Mari Mertanen, Hanna-Kaisa Kellokumpu, Minna Sikiö, Meri Tissari, Sofia Belov, Suvi Helin, Jenni Hiltunen, Maria Laine, Elina Heiskanen ja Anni Mäkinen.

55-vuotiaiden miesten mestariksi pelasi Ylivieskassa järjestetyssä seitsemän joukkueen turnauksessa Well Parrat lyöden finaalissa Vihtavuoren Pamauksen 2-1. Pronssi saavutti Vetelin Urheilijat. Yurnauksen pistekuningas oli hopeajoukkueen Harri Virmanen.