Skip to Content
Koululentis

Koululentiskampanja: Lähes 300 koulua toivoo Seurayhteistyötä

Koululentiskampanjaa vietetään ensiviikolla, 30.10.-3.11.2023. Lähes 300 kampanjaan ilmoittautunutta koulua toivoo yhteistyötä koululentistuntien toteuttamiseen paikalliselta tai lähialueen lentopalloseuralta. Kouluvierailuja ei tarvitse sovitta kampanjaviikkoon, vaan ne voi ajoitta sekä seuran että koulun kannalta parhaaseen ajankohtaan, syksylle tai keväälle! Kampanjaviikon aika julkaisemme uusimmat kouluelntismateriaalit munLentis-applikaatiossa, ja lisäämme koululentiksen näkyvyyttä somekanavissamme.

Kouluja on ohjeistettu etsimään lähin lentopalloseura munLentis-applikaation avulla, mutta olemme julkaisseet listan ilmoittautuneista koulusta liiton nettisivuille, jotta myös seurat voivat olla aloitteellisia koulujen suuntaan kouluvierailujen sopimiseksi.

Muistutus koululentistuesta

Vuoden 2023 koululentistukien haku on auki ympäri vuoden. Tukea myönnetään kaksi kertaa vuodessa:

  • Syksyn kouluvierailuista tukea tulee hakea joulukuun loppuun mennessä. Syksyn tuet maksetaan seuraavan vuoden tammikuussa.
  • Kevään kouluvierailuista tukea tulee hakea toukokuun loppuun mennessä. Kevään tuet maksetaan kesällä.

Tukea myönnetään seuroille, jotka suorittavat kouluvierailuja tai järjestävät koululentisturnauksia kauden 2023-2024 aikana. Tukea voi saada vai kerran vuodessa, ja sen voi käyttää kouluvierailuista aiheutuneisiin kuluihin, esim:

  • Koululle lahjoitettuihin palloihin
  • Km-korvauksiin tai ohjaajapalkkioihin
  • Turnauspalkintoihin

Tukisummat ovat vaihdelleen 100€ – 300€ – 500€ välillä. Tuen suuruuteen vaikuttaa kontaktoitujen koulujen ja oppilaiden määrä.

Back to top