Skip to Content

Jyväskylässä yli 150 biitsiparia junioreiden SM-osakilpailussa

Kolme päivää, yhdeksän sarjaa, 153 paria ja 368 ottelua pelattiin Jyväskylän Tuomiojärven biitsikentillä kolmen päivän aikana beach volleyn junioreiden SM-kiertueen osakilpailussa.

Poikien U14-sarjan voiton vei pari Esko/Kerman varsin vakuuttavasti, sillä pari ei kärsinyt viidessä pelissään yhtään erätappiota. Toiseksi sijoittui pari Vesanen/Rainio ja kolmannen sijan jakoivat parit Heimala/Kojo ja Uusitalo/Välimäki.

Tyttöjen U14A-sarjan voittoon pelasi pari Kakko/Salminen, joka kaatoi finaalissa parin Havulinna/Kojo kolmen erän väännössä. Jaetulle kolmannelle sijalle tulivat parit Kuivamäki/Vainio ja Saarela/Sievänen. JyväsLentiksen pari Sissi Jalkanen ja Aino Vesterinen ottivat jaetun viidennen sijan, mikä oli paras JyLe-sijoitus perjantaina.

Tyttöjen U14B-sarjan voitto tuli Keski-Suomeen, kun Korpilahden Pyrinnön Emilia Nuija ja Fanni Varis veivät sarjan voiton kahdeksan pelin tiukkojen vääntöjen jälkeen. Toiseksi sijoittui pari Laatikainen/Maaranen ja kolmanneksi Kotaja/Liljamo ja Laaksi/Olkkonen.

Tyttöjen U16A-sarjan voittoon pelasi pieksänmäkeläispari Kyröläinen/Lehikoinen voitettuaan kaikki turnauksen kuusi peliään puhtaasti 2-0. Finaalissa he voittivat parin Sinkkilä/Söderlund. Kolmanneksi sijoittui JyLe-pari Paakkunainen/Sutinen sekä pari Kerman/Laaksonen.

Poikien U16-sarjan voiton otti pari Viljamaa/Kuikka, finaalissa he kävivät tiukan taiston turnausvoitosta paria Heinonen/Boreysho vastaan vieden lopulta voiton erin 2-1. Kolmannen sijan jakoivat parit Iisakkala/Kerman ja Marttila/Välimäki. Jaetulle viidennelle sijalle sijoittuivat JyLe-parit Saloranta/Poikonen ja Vilokkinen/Lassila.

Tyttöjen U16B-sarjassa voittajaksi pelasi pari Hautsalo/Hämäläinen. Toiseksi sijoittui Siika-aho/Tuomikoski ja kolmannen sijan jakoivat Montonen/Rajala ja Lahdensivu/Saari.

Sunnuntainai ratkaistiin tyttöjen U18A-sarjan voitto. Voiton vei jyväskyläläinen Sanni Siika-aho parinsa Elsi Karjanlahti kanssa. Pari kukisti päivän seitsemännessä pelissään parin Juuri-Oja/Lainet. Kolmannen sijan jakoivat parit Jokela/Järvensivu ja Kattelus/Tuominen. Viidennelle sijalle sijoittuvat JyLe-tytöt Henni Bruce parinsa Tilda Tuuri kanssa ja Jasmin Storck parinsa Vilma Isometsä kanssa.

Poikien U18-sarjan voiton vei pari Huikari/Maijala, joka voitti kaikki turnauksen pelinsä 2-0. Toiseksi sijoittui Ryyppä/Vesanen ja kolmannen sijat jakoivat parit Ahonen/Leppälä ja Oksanen/Tarvonen. JyLe-pojista viidennelle sijalle sijoittuivat Viljami Poikonen ja Elias Nuija sekä Viljami Mäyrä parin Jaaro Mattsson.

Tyttöjen U18B-sarjan voittoon pelasi pari Lehtinen/Puputti. Toiseksi sijoittui jyväskyläläinen Ella Rantakangas parinsa Terja Sandberg kanssa. Kolmannelle sijalle sijoittuivat parit Anttila/Tikkanen ja Syvänen/Syvänen.