Skip to Content

Susijengin fanit kannustamaan lentisnaisia – hienoa palloiluyhteistyötä Tšekeissä

Yksi hieno tapa suomalaiselle yhteistyölle lajien välillä nähdään keskiviikkona, kun Prahasta suuntaa bussilastillinen koripallon EM-kisoissa Susijengiä kannustamassa olevia faneja Táboriin huutamaan naisten lentopallomaajoukkuetta heidän omiin EM-kisoihin!

Susijengin keskiviikkona viettäessä juuri sopivasti peleiltä vapaapäivää pelataan Taborissa Tšekin ja Suomen naisten välinen lentopallon EM-karsintalohkon kärkikamppailu.

Koripalloliitto kustantaa yhden bussilastillisen Susijengin omalla bussilla faneja paikalle ja liitot yhdessä hoitavat näiden 50 katsojan pääsyliput otteluun. Iso kiitos kuuluu myös Susijengifaneille, jotka auttoivat käytännön järjestelyissä.

Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kertoi bussilastin täyttyneen maanantaiaamuna nopealla aikataululla, kun tietoa mahdollisuudesta oli saatu julki Prahan päässä.

Myös muut fanit ovat enemmän kuin tervemenneitä kannustamaan lentisnaisia Táboriin, ottelu pelataan noin tunnin päässä Prahasta Sportovní hala Mír´ssä keskiviikkona kello 18 paikallista aikaa.

Kun paikalle on menossa myös muita maajoukkueen faneja, odotettavissa on upea suomalaiskannustus!

Back to top